Zalubila som sa do chlapca ktorý chodi do 9r. Ja som si myslela že ked spolu budeme chodit,že sa len budeme držat za ručky a sem tam bude pusa normalna. Ale on mi dal dlhy francusky bozk,on si mysli že sa mi to pačilo,a určite mi da dalši. Uz nikdy v živote to nechcem zažit, nechapem prečo je tak ospevovani že je to pekna vec?
Prvý francúzky bozk - nepríjemné skúsenosti
silvia najprv dospej, potom si najdi cloveka, ktoreho budes nadovsetko milovat a potom to pochopis, nema zmysel ti to vysvetlovat, pokial si este dieta a hlavne ak ako dieta uvazujes!!!
Bozkávanie je naozaj pekné, ak si do toho človeka zaľúbená. Chlapec ktorého si si vybrala sa na 100% bozkával prvýkrát a nevie to. Isto bol príliš nervózny. Až keď si staršia vieš si bozkávanie viac vychutnať, byť nežná aj vynaliezavá a vášnivá, to viem z vlastnej skúsenosti. A to že Ty si nemala chuť mu bozk vrátiť tiež mení situáciu. V každom prípade si myslím, že je chyba v tom nedospelom chlapcovi. S bozkávaním, aj keď sa Ti to teraz nezdá počkaj. Koľko máš vlastne rokov?
jedno nechapem, v com chces silvia vlastne teda poradit, ked si stale hudies svoje...
ja som francuzak prvy krat zazila v 16 a bolo to uzasne uz vtedy, lebo ten chalan sa fakt vedel bozkavat, mozno ten tvoj 15rocny hrdina sa len hrozne bozkava, ale to ty este nemozes posudit, pockaj par rockov, pride to same a neries to ked nechces nijak poradit...
ps: choroby sa tym neprenasaju a ked ta bude ten chalan pritahovat tak ti bude srdecne jedno co ma alebo nema v ustach...
okrem ineho, keby si nejakemu chalanovi povedala, ze sa s nim tak nechces bozkavat aby si hnedostala slintacku alebo nieco ine, tak ta zarucene vysmeje a uz o teba ani nezakopne...
ale jako divca moje mile nehnevajs a na mna ty si podla mna robis nas setkych haluz bo toto by nenapisal ani moj 5rocny brata to je uz co poweat moja ked nejsi na tolko vyspela aby si napisala normalnu sprawu ktora nie je o slintacke a podobnych tvojich bludoch taka ni nechodievaj an taketo stranky.....maj sa pekne....P.S: a raz ta to bavit zacne....
Silvia.korkova, to ze sa ti prvy francuzak nepacil, to chapem. Ja som bola z toho tiez uplne sklamana. Ale mozno to je preto, lebo k tomu chalanovi asi necitis vasen. Mozno len chces mat chlapca, ktory by sa o teba staral, a ktoreho mozes ukazat kamaratkam, ze uz aj ty konecne mas niekoho.
Mozno len potrebujes cas najst chlapca, ktory ta bude ochranovat, starat sa o teba, ale HLAVNE musi ta pritahovat, fyzicky. Ver mi. Proste musi tam byt vasen a ked pride k bozku, nemysli na to co ma ten chalan v ustach prosim ta
Silvia.korkova pokial toto co tu pises myslis aj vazne tak z toho vychadza len jedno, si nezrela na francuzaky. Ked budes vacsia tak sa ti bude pacit prave to co sa ti teraz najviac na tom hnusi.To jest dotyky jazykom.A urcite nebudes zmyslat takto ze ma tvoj milovany papulu plnu bacilov.Je to pre mna dost nepochopitelne ze v dnesnej dobe niekto takto zmysla.Ze ma niekto v ustach bacile :-))a ze je to fuj.Ved je to prekrasne, ja osobne sa toho neviem nabazit a mam rada ked sa len tak dotykame jazykmi.
Silvia, a spytaj sa tvojej babky, ci je normalne to robit v 12-tich, ked uz tak das na nazor svojej babky.
Myslis si ze keby to nebolo prijemne tak by to ludia robili
Napr ja som nemal rad pivo ked som mal 20 ale teraz mi chuti
Vies ako sa slintacka prenasa
www.primar.sk
a slin tam nemas tolko vela ak to robis normalne tam ide o ten dotik jazykov a ked mas predtym cukrik alebo zuvacky aby to nebolo blbe to sa zide
GABKO-ked nechces radit,tak ani radšej nepiš tuna!!! ked ti to tak chuti tak to rob! ale stretnut by som sa s tebov nechcela,nakazila by som sa slintačkou....určite dievačata a ženy maju tiež s tim problem ako ja,ved nie je nic podla mna priemne jest druhemu clovekovi sliny....................