Prvý francúzky bozk - nepríjemné skúsenosti

Príspevok v téme: Prvý francúzky bozk - nepríjemné skúsenosti
silvia.korkova

Zalubila som sa do chlapca ktorý chodi do 9r. Ja som si myslela že ked spolu budeme chodit,že sa len budeme držat za ručky a sem tam bude pusa normalna. Ale on mi dal dlhy francusky bozk,on si mysli že sa mi to pačilo,a určite mi da dalši. Uz nikdy v živote to nechcem zažit, nechapem prečo je tak ospevovani že je to pekna vec?

miiiluska

RADI sa bozkávate? Potom by ste mali vedieť, že táto činnosť blahodarne pôsobí na ľudské telo. To nie je všetko. Bozkávanie môže odhaliť aj partnerovu ľahostajnosť...ty hlupanos a spamätaj ze co pises

silvia.korkova

a to je kolko 26kaloriii ???? je to vela? a ako dlho sa musim bozkat aby som schudla 1kilo.chcela by om trocha schudnut ta len preto sa pytam

janko1

hahahahahahaha 2krat viac ako ty..si spocitaj ked vies vobec ::DDDDDDDD..a radsej nepis debiliny..lebo vsetci sa proti tebe spiknu :DDD..to pre ttu kurkovu ci korkovu

silvia.korkova

jankoo : A kolko mate rokov ked mozete byt mojim ocom ? 20? a totoa witany2 : ta musi mat asi len tolko ako ja ked mi tu radi take veci že bozkat jabloko a banan ved to ona je brzda

liilaaaaa

moniqa87...chapes to decko nema co robit tha beha po nete..a jej rodicia jej to platia..chapes rozmaznate decko..co nevie co zo sebou..

moniqa87

ako mozes vediet ako som si v 12tich predstavovala bozkavanie, mne babka nikdy take bludy nehovorila
tu si ani nikoho profil nepozries moja, nick je prezyvka
boze ty musis byt riadna brzda
(a to sa ja na tomto fore nezvyknem takto vyjadrovat)

jankoo

akoze o com nas ches presvedcovat?????..urcite vsetkym STARSIM sa paci bozkavanie..a ked je to s milovanou osobou o to krajsie...ty este to nevies pochopit..mas maly mozocek na to vies???????...a ekd nieco mam vek,taky ze by som mohol byt aj tvoj ocko :DDDDDD..

silvia.korkova

ale ja fakt neviem pozriet na nick nikomu že aky ma profil..a s tym bozkanim to ja myslim važne,a viem že aj ked ty si mala 12rokov takto isto si si to predstavovala jak ja

mizzooooooo

a uz nedavaj tie hlupe otazky..dostanes infekciu ta dostanes..a skapes od bozkavania :DDD tak ci treba :D neznas jak na to ty pi..cko malicka :DDDDDD