Prvý francúzky bozk - nepríjemné skúsenosti

Príspevok v téme: Prvý francúzky bozk - nepríjemné skúsenosti
silvia.korkova

Zalubila som sa do chlapca ktorý chodi do 9r. Ja som si myslela že ked spolu budeme chodit,že sa len budeme držat za ručky a sem tam bude pusa normalna. Ale on mi dal dlhy francusky bozk,on si mysli že sa mi to pačilo,a určite mi da dalši. Uz nikdy v živote to nechcem zažit, nechapem prečo je tak ospevovani že je to pekna vec?

miiiiska

a kazdemu je to jedno ci ty dostanes chorobu alebo nieee...nikto estez toho neochorel..a ked ano tak ty budes prva :D :D :D...hlupano..ked nevies ako na to..tha sa bozkaj s mamkou a ockom take male pusinky...boozeee detska naivita :DDD

maja111

mas tu najmenej rokov a najviac tu vypisujes debiliny..nemas co robit..chod dat pusinku mame a ockovi a sup do postele...ty naivka jedna

maja111

hej hej,ty len citaj tie debiliny na nete!!!!!!!!zasrana jedna...este ani nevies co je to menzes urcite ne v 12..ty hlupano

moniqa87

ano ty mudra to sa vztahuje na dovolenkove znamosti nie na ludi ktori sa normalne spoznavaju
a pre tvoje info, nie som 16rocne decko, mam 20...
ved ti nikto nekaze olizovat kazdeho koho stretnes

silvia.korkova

ta kdeže nemozem dostat chorobu!!! vy hlupaci myslite si že ked mate 15-16rokov že viete všetko ale nieje to tak!!!
našla som si dačo na internete ved čitajte vy mudrlanci!!!

Žltačku dostanete aj z bozku
POZOR na letný flirt. Nielen pri sexe, ale aj pri vášnivom bozku na horúcej pláži sa môžete nakaziť najnebezpečnejšou žltačkou - hepatitídou typu B. Jej vírusy totiž môžu byť aj v slinách.

Skôr ako sa na horúcej pláži zahľadíte do opáleného atraktívneho muža či krásnej neznámej cudzinky, dobre si premyslite, či vám flirt stojí za riziko. Ak sú v slinách partnera vírusy hepatitídy typu B vo vysokej koncentrácii, pri bozkávaní vás môže nakaziť aj touto nebezpečnou chorobou, z ktorej sa možno už nikdy nevyliečite.

[zruseny5]

silvia.korkova : menšia rada,ked sa chceš zdravo a kratko bozkat tak zober do ruky jablko a skušaj to na nom.a možeš mu aj rozkazovat ´´že kedy dost´´ a čo taky banan je tiež zdravy..
čaf

moniqa87

silvia pravdu nemas ani najmenej, no a uz to konecne prestan riesit, si iba decko co nicomu nerozumie tak to nechaj tak a napis za 5 rokov, mozno budes mat uz viac rozumu, aj ked o tom zacinam pochybovat

mimuska

zlata moja,ty o bozkavani podla toho co pises vies takyyyy velky PRD!!!!!!!!...estee sa bav s babikami...ved mas len 12 rokov...este spinkaj pri mamicke a ockovi...a ked budes velka tak az vtedy mozes napist tu zmysluplnu vetu...zasrana jedna

kajaja

moja zlata,ty len pocuvaj svoju babku..a do 80tych rokoch budes pana :D :D...si decko sproste....a ked nevies neviem naco s niekym chodis!!!!!!!pekne sed s babkou na lavicke.. :D soplana

silvia.korkova

no to ercite!!!!!!!! prehltnut to biele?! ved som pocula že s toho možem dostat rakovinu.a bozkavanim mozem dostat herpes a zubne kazy a infekciu.akože len to sa vam spytam poči sa va francuzke bozky,a ty dvaja maju kopec slin v ustach a ked ešte špinave zuby ...ved to je na porihanie..ved nemam trošku prawdu?