Zalubila som sa do chlapca ktorý chodi do 9r. Ja som si myslela že ked spolu budeme chodit,že sa len budeme držat za ručky a sem tam bude pusa normalna. Ale on mi dal dlhy francusky bozk,on si mysli že sa mi to pačilo,a určite mi da dalši. Uz nikdy v živote to nechcem zažit, nechapem prečo je tak ospevovani že je to pekna vec?
Prvý francúzky bozk - nepríjemné skúsenosti
a kazdemu je to jedno ci ty dostanes chorobu alebo nieee...nikto estez toho neochorel..a ked ano tak ty budes prva :D :D :D...hlupano..ked nevies ako na to..tha sa bozkaj s mamkou a ockom take male pusinky...boozeee detska naivita :DDD
mas tu najmenej rokov a najviac tu vypisujes debiliny..nemas co robit..chod dat pusinku mame a ockovi a sup do postele...ty naivka jedna
hej hej,ty len citaj tie debiliny na nete!!!!!!!!zasrana jedna...este ani nevies co je to menzes urcite ne v 12..ty hlupano
ano ty mudra to sa vztahuje na dovolenkove znamosti nie na ludi ktori sa normalne spoznavaju
a pre tvoje info, nie som 16rocne decko, mam 20...
ved ti nikto nekaze olizovat kazdeho koho stretnes
ta kdeže nemozem dostat chorobu!!! vy hlupaci myslite si že ked mate 15-16rokov že viete všetko ale nieje to tak!!!
našla som si dačo na internete ved čitajte vy mudrlanci!!!
Žltačku dostanete aj z bozku
POZOR na letný flirt. Nielen pri sexe, ale aj pri vášnivom bozku na horúcej pláži sa môžete nakaziť najnebezpečnejšou žltačkou - hepatitídou typu B. Jej vírusy totiž môžu byť aj v slinách.
Skôr ako sa na horúcej pláži zahľadíte do opáleného atraktívneho muža či krásnej neznámej cudzinky, dobre si premyslite, či vám flirt stojí za riziko. Ak sú v slinách partnera vírusy hepatitídy typu B vo vysokej koncentrácii, pri bozkávaní vás môže nakaziť aj touto nebezpečnou chorobou, z ktorej sa možno už nikdy nevyliečite.
silvia.korkova : menšia rada,ked sa chceš zdravo a kratko bozkat tak zober do ruky jablko a skušaj to na nom.a možeš mu aj rozkazovat ´´že kedy dost´´ a čo taky banan je tiež zdravy..
čaf
silvia pravdu nemas ani najmenej, no a uz to konecne prestan riesit, si iba decko co nicomu nerozumie tak to nechaj tak a napis za 5 rokov, mozno budes mat uz viac rozumu, aj ked o tom zacinam pochybovat
zlata moja,ty o bozkavani podla toho co pises vies takyyyy velky PRD!!!!!!!!...estee sa bav s babikami...ved mas len 12 rokov...este spinkaj pri mamicke a ockovi...a ked budes velka tak az vtedy mozes napist tu zmysluplnu vetu...zasrana jedna
moja zlata,ty len pocuvaj svoju babku..a do 80tych rokoch budes pana :D :D...si decko sproste....a ked nevies neviem naco s niekym chodis!!!!!!!pekne sed s babkou na lavicke.. :D soplana
no to ercite!!!!!!!! prehltnut to biele?! ved som pocula že s toho možem dostat rakovinu.a bozkavanim mozem dostat herpes a zubne kazy a infekciu.akože len to sa vam spytam poči sa va francuzke bozky,a ty dvaja maju kopec slin v ustach a ked ešte špinave zuby ...ved to je na porihanie..ved nemam trošku prawdu?