Zalubila som sa do chlapca ktorý chodi do 9r. Ja som si myslela že ked spolu budeme chodit,že sa len budeme držat za ručky a sem tam bude pusa normalna. Ale on mi dal dlhy francusky bozk,on si mysli že sa mi to pačilo,a určite mi da dalši. Uz nikdy v živote to nechcem zažit, nechapem prečo je tak ospevovani že je to pekna vec?
Prvý francúzky bozk - nepríjemné skúsenosti
nehovor mi, ze nevies ze to nalavo pri tom smajliku je nick, lebo ma uz nacisto vystrie...
chod sa hrat radsej s babikami
zlata moja,co tu vypisujes debiliny :D..mas len 12r....a ake to bude ked ho vyfajcis:D :D :D...zase tu budes vypisovat debiliny :D :D...boziiiicku..fakt chces aby sme si z teba robili taku srandu :DDD sak hanba smiech z teba :DDDDDD...ty vies tak prd o tom....tak ze!!!!
boze ty si ale tupa, ja som v tvojom veku mala omnoho viac rozumu, radsej uz nepis a nestrapnuj sa
ja neviem pozerat tuna nick nikomu,len preto
a tuna na slovensku abo v blizkich štatov nemožem dostat infekciu z bozkavania? podla mna aj hej ve rozne ustne infekcie ne?
asi logika ked mam v nicku 87=moj rocnik
a pred vycestovanim do krajiny sa proti hepatitide B ockuje
ked tie clanky citas, tak ich aspon citaj dokonca
jablko? banan? fuj!! blee!! mam rasa čokoladu a ne take debiliny a ešte to aj oblizat,to jetake hnus je bozkat sa s chlapcom...........ale všek ste vravely že herpes môžem chytit nie?
a jak ti mam verit že maš 20rokov???
:D :D :D :D dobre sa na tom decku da zasmiat..ako nas chce presvedcit ze bozkavanie ja choroba :D :D :D :D :D nemozem z nej :DDDDD
"D To s tou zltackou bolo dobre, teraz si najdi nieco o mononukleoze, nech mas aj nieco beznejsie "D ty fakt vies pobavit... :)