Prvý francúzky bozk - nepríjemné skúsenosti

Príspevok v téme: Prvý francúzky bozk - nepríjemné skúsenosti
silvia.korkova

Zalubila som sa do chlapca ktorý chodi do 9r. Ja som si myslela že ked spolu budeme chodit,že sa len budeme držat za ručky a sem tam bude pusa normalna. Ale on mi dal dlhy francusky bozk,on si mysli že sa mi to pačilo,a určite mi da dalši. Uz nikdy v živote to nechcem zažit, nechapem prečo je tak ospevovani že je to pekna vec?

moniqa87

nehovor mi, ze nevies ze to nalavo pri tom smajliku je nick, lebo ma uz nacisto vystrie...
chod sa hrat radsej s babikami

mirka052

zlata moja,co tu vypisujes debiliny :D..mas len 12r....a ake to bude ked ho vyfajcis:D :D :D...zase tu budes vypisovat debiliny :D :D...boziiiicku..fakt chces aby sme si z teba robili taku srandu :DDD sak hanba smiech z teba :DDDDDD...ty vies tak prd o tom....tak ze!!!!

silvia.korkova

a tuna na slovensku abo v blizkich štatov nemožem dostat infekciu z bozkavania? podla mna aj hej ve rozne ustne infekcie ne?

silvia.korkova

jablko? banan? fuj!! blee!! mam rasa čokoladu a ne take debiliny a ešte to aj oblizat,to jetake hnus je bozkat sa s chlapcom...........ale všek ste vravely že herpes môžem chytit nie?
a jak ti mam verit že maš 20rokov???

jajuska111

:D :D :D :D dobre sa na tom decku da zasmiat..ako nas chce presvedcit ze bozkavanie ja choroba :D :D :D :D :D nemozem z nej :DDDDD

fofn

"D To s tou zltackou bolo dobre, teraz si najdi nieco o mononukleoze, nech mas aj nieco beznejsie "D ty fakt vies pobavit... :)