Zalubila som sa do chlapca ktorý chodi do 9r. Ja som si myslela že ked spolu budeme chodit,že sa len budeme držat za ručky a sem tam bude pusa normalna. Ale on mi dal dlhy francusky bozk,on si mysli že sa mi to pačilo,a určite mi da dalši. Uz nikdy v živote to nechcem zažit, nechapem prečo je tak ospevovani že je to pekna vec?
Prvý francúzky bozk - nepríjemné skúsenosti
ked este k tomu prehltne , tak potom nam pride sem napisat ako sa potikovala.
heh,čo prva fajka
možno tu raz napiše,fuj hnusi sa mi to SEX... :-))))
a to len pockaj ked budes robit prvu fajku
ja som uz herpes nemala veelmi dlho,,,thak ked uz by sa nahodou vyskytol,,,tak bud nejaky balzam na pery alebo overenu nechtikovu mast
Ja použivam -PARONTAL-ustny gel
Je dobry na herpes,a ine ochorenaia ust.
images.google.sk]
a čo používate proti tým herpesom?
no herpes jo...ale thak zas netreba sa boskavat prave vtedy ked ma niekto na ustach horucku (no vlastne herpes)...alebo ked je nascipany a idu mu sopliky...no nie???
ked som mal 16, bozkaval som sa z jednou 17 rocnou cicou... predtym som to videl akurat na obrazkoch/filmoch a sem tam kamaratov. kazdopadne mi to nic nedavalo i ked ma to zaujimalo. avsak ked sa ma prvykrat dotkla jazykom, nieco sa vo mne v stotine sekundy zmenilo, chapal som to uplne inac a nevedl som si ten pocit ani len viac vychvalit, proste uplna paradicka, vtedy som pochopil o com to je. s tym dievcatom sme sa v kuse lizali od cca 22:00 do 1:00 rano, proste bolo to neuveritelne. domov som prisiel a ani ma nesralo ze som sa len vyzliekol a spal som. proste bozkavanie (francuzke) je jedna z najsilnejsich veci medzi ludmi
moment, moment s tymi chorobami musim s you malou suhlasit. co taky herpes?
thak ja som sa prvykrat boskavala v 14....bolo to hnusne,,,ten xalan mal strasne slizky jazyk a proste nic mi to nedalo a este k tomu to nevedel,,,potom som mala este zopar dalsich,,,ty sa uz vedeli a bolo to lepsie, zacalo sa mi to pacit ale to som este nevedela co je bosk s lasky,,,a nakoniec prisiel...bolo to uzasne pritom toho xalana som neznasala nepacil sa mi a zrazu som sa s nim zacala boskavat,,,a ucitila som nieco neuveritelne...uzasne...no jasne bola to iskricka.Zacali sme spolu chodit, jasne zo zaciatku som nebola do nho sialene zalubena. mala som ho rada a postupom casu prisla laska...ozajstna laska. ja co som hovorila ze ho nemam rada, ze neblaznite co na nom vidite...ho ted milujem...a zmenil to jeden jediny bosk,,,ten najsladsi co som kedy dostala,,ano bol to francuzak a dlhy...proste bosky z lasky to je nieco uzasne a ked uz prejdete aj k niecomu viac ako su bosky a nezne objatia...proste to treba zazit...nenechaj sa odradit. a neboj ziadne xoroby s toho niesu, je to hlupost, ved raz v buducnosti na to prides a potom sa len nadtym pousmejes,tak papa moja...vela stastia v laske