ahojte ľudkovia...bola by som veľmi rada keby ste sem napísali príbehy alebo trápenia z vašimi láskami..a ešte lepšie by bolo keby sme si aj vzájomne pomohli..teším sa na Vaše príspevky =)
Vylej si svoje srdce
myslim ze sa nestalo nic preco sa tak sprava..to prislo samo od seba..ze sme si zacali navzajom vycitat kazdu hlupost..On robi to iste..ale mne hovori,ze to ja mustale nieco vycitam (ale clovek asi povie,ked sa mu nieco nepaci;nebude sediet a cakat na spasenie..)
takto to funguje uz asi vyse dvoch mesiacov..a sme spolu skoro 2 a pol roka.Viem ze ludia si povedia v hadke aj zle veci,ale aspon ich to mrzi a on to berie ako uplny normal a ked nahodou !!!povie prepac,tak mam pocit ze vlastne ani nevie zaco to povedal,ze je to iba"pro formu",ze to nevie tak precitit ako niektore veci ublizuju..
on ma 25
ja si myslim ze hej.mozno to prejde samo od seba.a on ma kolko rockov?
Ja uz som z toho pass..stale dokola hadky kvoli blbostiam..Kazdy tyzden v piatok pred vikendom si hovorim ze nam bude super a vzdy to potom zhrniem ze vikend zase nebol uplne idealny. Chcem byt s nim navzdy,ale nechcem sa "navzdy"hadat..,predtym nam spolu byvalo tak krasne,neviem preco sa to pokaslalo.Fakt sa snazim..Ani sa s ni uz o tom nemozem rozpravat..lebo dopadne tak ze sa zase nastve,nic si neprizna a povie mi ze mu stale nieco vycitam a ze nechape preco som vobec s nim a vsetko prekruti. myslis ze ma zmysel pokracovat v tom vztahu,ked sa mame radi (???)aj napriek hadkam a cakat ze to prejde samo od seba?
dara kto je pomalý?