ahojte ľudkovia...bola by som veľmi rada keby ste sem napísali príbehy alebo trápenia z vašimi láskami..a ešte lepšie by bolo keby sme si aj vzájomne pomohli..teším sa na Vaše príspevky =)
Vylej si svoje srdce
Dara neviem, co ti mam na to povedat :(((.
Katika myslim, ze sa aj tak nemusime nahlit a neviem ani, ako to presne berie on.
Aha azuzka preco spolu nechodite?Nechces ho?Nesplnil tvoje ocakavania?
Katika my spolu nechodime.
jedine co ma k tomu este prave napadlo ma k tomu este,ze asi 2 mesiace predtym ako to zacalo sa od nich odstahovala mama (on zije s rodicmi)..Ale nikdy spolu nemali nejaky doverny vztah..Vidite s tym nejaku potencionalnu suvislost v spravani ku mne.?
raz sme uz mali taketo obdobie..asi pred rokom,ze sme sa stale hadali..ale to trvalo kratko..par tyzdnov a nie vyse 2 mesiace ako teraz..A vtedy to prislo samovolne,bolo to z toho ze sme obaja bolo dost unaveny,on z roboty,ja som mala perne v skole a vrcali sme po sebe..Ale teraz je to ine..Lebo ja FAKT nie som nervozna,snazim sa byt mila,vsetko akceptuje a aj tak to je..A fakt neprisiel nijaky zlom..to sa pamatam..este sme bolo sami dvaja na chate oslavovat,bolo super..a par tyzdnov na to to zacalo.. Asi mesiac dozadu sme mali "dovolenku",boli sme tyzden spolu-vadili sme sa..a povedal mi ze u neho tie hadky sposobuju to,ze uz ma ma menej rad ako predtym.. Super pocit.. Odvtedy povedal,ze mal iba blby den,ze to nie je pravda,ze bol iba nahnevany..ze ma lubi.. ale stale ked sa hadame na to myslim..uz to zo seba nedokazem dostat..