Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vylej si svoje srdce

dorka

to ti verim sestra moja tiez chcela dlho rozvod boli podobne asi ako vy ma aj deti tak sa schytila a odysla.nemyslim ze to bolo najrozumnejsie ale on potom podal o rozvod.oni chodili uz aj do poradne.bolo to tak ze manzel nemal odvahu spravit krok ale ked ho sestra spravila tak sa mu ulavilo.

charlie

snžila som sa pozhovárať sa , ale vždy sú v tom emócie( aj jeho aj moje ) ,rozhovor bol k ničomu. hovorili sme už aj o rozvode. pokiaľ ho však nepodám, reakciu neuvidím. úprimne sa priznám, že sa jej veľmi bojím.

dorka

a viete sa otom celom otvorene porozpravat?aspon trosku.mozno by to vela pomohlo tebe v rozhodovani a aj manzelovi zistit co ti chyba od neho.

charlie

dievčatá, vážne neviem. myslím, že určite by bol zaujímavejší a pestrejší s priateľom, ale nechcem byť egoistka voči deťom a možno aj voči môjmu manželovi.viem, že ma má svojim spôsobom rád a o mňa bojuje. ráňam ho teraz a ako ho ešte len zraním ak od neho odídem. bojím sa aj o to, čo bude s ním. mám ho napriek všetkému ešte rada. je to však iná láska a ko cítim k priateľovi.

dorka

no ked intymne nezijete to ani manzel nemoze byt spokojny.jaaj mas to tazke a mas oporu v priatelovy?je to spolahlyvy clovek?

???

charlie: Vo vzťahu si treba vybrať či budeš šťastná alebo spokojná. V tejto situácii možno ani spokojná nebudeš.