Vylej si svoje srdce

dorka

to ti verim sestra moja tiez chcela dlho rozvod boli podobne asi ako vy ma aj deti tak sa schytila a odysla.nemyslim ze to bolo najrozumnejsie ale on potom podal o rozvod.oni chodili uz aj do poradne.bolo to tak ze manzel nemal odvahu spravit krok ale ked ho sestra spravila tak sa mu ulavilo.

charlie

snžila som sa pozhovárať sa , ale vždy sú v tom emócie( aj jeho aj moje ) ,rozhovor bol k ničomu. hovorili sme už aj o rozvode. pokiaľ ho však nepodám, reakciu neuvidím. úprimne sa priznám, že sa jej veľmi bojím.

dorka

a viete sa otom celom otvorene porozpravat?aspon trosku.mozno by to vela pomohlo tebe v rozhodovani a aj manzelovi zistit co ti chyba od neho.

charlie

dievčatá, vážne neviem. myslím, že určite by bol zaujímavejší a pestrejší s priateľom, ale nechcem byť egoistka voči deťom a možno aj voči môjmu manželovi.viem, že ma má svojim spôsobom rád a o mňa bojuje. ráňam ho teraz a ako ho ešte len zraním ak od neho odídem. bojím sa aj o to, čo bude s ním. mám ho napriek všetkému ešte rada. je to však iná láska a ko cítim k priateľovi.

dorka

no ked intymne nezijete to ani manzel nemoze byt spokojny.jaaj mas to tazke a mas oporu v priatelovy?je to spolahlyvy clovek?

???

charlie: Vo vzťahu si treba vybrať či budeš šťastná alebo spokojná. V tejto situácii možno ani spokojná nebudeš.