anketa pre TEBA:)

Príspevok v téme: anketa pre TEBA:)
niekto

rada by som vedela niekolko odpovedi od vas (nas) anorekticiek/bulimiciek, mozno aj preto aby som vedela chapat viac ine dievcata s PPP alebo mozno aj seba a pre porovnanie, ci sa bojime toho isteho vsetky z liecby alebo ako to vlastne je:)

1. coho sa najviac bojis keby si sa odhodlala ist liecit?
2. co si myslis co sa zmeni ked nebudes mat PPP?
3. myslis si ze bez PPP budes stastnejsia? alebo prave naopak?
4. ake mas pocity/myslienky ked ti niekto z okolia povie: "vyzeras dobre"

evcca

vratme sa k podstate tejto temy, tie otazky maju zmysel a chceme si predsa pomoct, neprajnici si mozu trhnut akurat tak nohou.

...

Hmmm, ty si asi jasnovidec :), ked si dovolis napisat, ze som plytky clovek...ale jasne, ved taka stelesnena dokonalost ako si ty vie uuuuplne vsetko :DDD... Mimochodom, ja ta neurazam, konstatujem. Nepotrebujem si masirovat vlastne ego urazanim druhych... Pekny den prajem.

barbinka

sydie: To bolo veľmi inteligentné toto. Zaujímavé ako vie človek posudzovať inteligenciu druhých. Keď dosiahneš aspoň to čo ja, tak potom sa ozývaj.

...

Barbinka: uz sa uvedom moja zlata. V kazdej teme je nejaky "mudry" prispevok od teba, ktory je uplne "mimo misu"...doma uz asi maju tvojich duchaplnych myslienok plne zuby, tak riesis svoj komplex z nedostatku respektu tu na fora. Akurat si si asi nevsimla, ze ani tu nie je nikto na teba zvedavy. Tak sa "zdekuj" a chod pozerat tv.

mis.

Evi, ak chceš, môžme si popísať cez ICQ. Ja Ti rozumiem, nakoľko trpím tiež PPP, neodsudzujem.... poznám na vlastnej koži:-(