anketa pre TEBA:)

Príspevok v téme: anketa pre TEBA:)
niekto

rada by som vedela niekolko odpovedi od vas (nas) anorekticiek/bulimiciek, mozno aj preto aby som vedela chapat viac ine dievcata s PPP alebo mozno aj seba a pre porovnanie, ci sa bojime toho isteho vsetky z liecby alebo ako to vlastne je:)

1. coho sa najviac bojis keby si sa odhodlala ist liecit?
2. co si myslis co sa zmeni ked nebudes mat PPP?
3. myslis si ze bez PPP budes stastnejsia? alebo prave naopak?
4. ake mas pocity/myslienky ked ti niekto z okolia povie: "vyzeras dobre"

barbinka

sydie: Ak si si nevšimla, tak som sa tu pýtala, že nech mi to skúsi vysvetliť, lebo asi tomu nedokážem pochopiť, že niekto vracia. Proste je to pre mňa nepochopiteľné. A asi pre to, lebo som to nezažila. Priznávam, že pred dvoma týždňami som sa navážala, ale možno som si aj niečo uvedomila. Ale v tejto téme som nič také nepovedala, len toľko, že načo sa stále otvárajú témy s touto tématikou, však ich je tu veľmi veľa.

barbinka

sydie: Však si maj ten tvoj titul, ja sa tu nepotrebujem pýšiť svojim. Nie som ako ty. Vlastne ja ani neviem, prečo si sa do mňa začala navážať. čo sa ty vlastne staráš do mňa?

barbinka

sydie: Ten hnoj možno kydáš ty. Ja som na dedine ani poriadne nebola a v BA som to ani nevidela. Takže asi toľko. A ak si to milá sydie nepochopila tak to bolo myslené so vzdelaním.

niekto

ex-anorex mohla by si mi prosim ta napisat tvoj mail? rada by som s tebou pokecala cez mail ak budes mat cas:) je uzasne ze si sa a AKO si sa z toho dostala!

ex-anorex

mala som anorexiu... ked sa obzriem spat, tak si temer ani nepamatam, kedy som sa nezapierala a nedrzala dake mnou vymyslene slahnute diety.. samo ked neratam detstvo.. chudla som asi od 12 rokov.. mam 170 cm a v 16 som sa vyhladovala na 47-48 kg.. dnes mam 21, po boku milujuceho muza, ktory nadovsetko zboznuje moje siroke boky, vacsiu ritku a prsia o ktorych som vtedy mala len dake chabe naznaky.. a ako som sa z toho dostala? teraz mi asi ziadna neuveri, ale pisem realny pribeh ktory som zila.. nie nebola som sa liecit, nebol to ziadny psychiater, ani psycholog.. ale doktor vsetkych doktorov a nim je Boh.. nie som ziadna sektarka ani fanaticka.. som len obyc. holka, ktora sa vlozila do ruk vtedy pre mna mozno neuveritelnej bytosti.. prosila som a dostala, lebo som uverila.. nic viac, nic menej.. velmi mi pomohla Biblia.. napr. evanjelium podla Matusa : verte, ze vsetko o co v modlitbe prosite ste uz dostali a budete to mat.
vsetko dobre