Ahoj RNG, prosim Ta posles mi davkovanie a mnozstvo striebornej vody proti helicobacteru.Da sa touto cestou uplne znicit helicobacter? Dakujem za odpoved.
Helicobacter - liecba
jardo,malo by sa vytratit,ale po tejto liecbe musis brat probiotika,lebo budes mat crevnu mikr.uplne vypalenu...
tiez som brala 3druhy antib.a teraz beriem probiotika a enzymy...
a jasne,ze musis aj dietu dodrziavat...
48hod.by si mal jest len setrne veci,banany,hrianky,pit harmanc.caj,ryza je dobra,zemiaky,jablka su dobre...
nejest hlavne nic mastne,vyprazane,kavu vynechat-ked uz ju potrebujes tak len 1x denne pit...
je to aj individualne,pre kazdeho plati nieco ine...musis aj sam patrat,co ti skodi a co nie...a podla toho sa zariadit...
lencok1
no ked uz je hadica dnu a odoberaju sa vzorky..tak to si len tak silnejsie odgrgavas...ale ked ide dnu alebo uz ju vytahuje....to mi tecie "voda" zo vsadial..oci, nos, usta:D
inak, moj gastroentrolog povedal..ze tento zakrok stoji v zahranici okolo 1000 eur :DDD...neviem ci sa nepomylil o jednu nulu
karolienka, v prirode jedni bakterie vytlacaju druhe, plesne pracuju proti roznym bakteriam a podobne, proste je to staly boj o udrzanie sa. A celkove ziadna strana nevyhrava, pokial do toho umelo my nezasiahneme.
Nuz teda ked mame v nasom tele nieco v prebytku-presile, mozeme si z prirody zobrat nieco, co bojuje proti tomu. Konkretne proti helikobakteru su to rozne antimikrobialne latky, z ktorych niektore sa nachadzaju aj v niektorych specifickych pliesnach. Aj penicilin a ine su z nich vyrabane.
Problem je len vediet si zaobstarat spravny druh a v spravnych kvantitach. A to zialbohu sa amatersky dost tazko da, a omyly mozu mat tragicke nasledky.
Ahoj, mala som helicobacter pilori ako male dieta, no a vtedy mi vyborny detsky lekar p. Mruskovic naordinoval okrem ineho aj domacu liecbu... No a boli to olomoucke syrecky, niva a ine plesnove syry...v spojeni s antibiotikami to skutocne pomaha. Nezartujem od tych mojich asi piatich rokov nemam problem... Jeho meno si pamatam o dnes, treba sa na to spytat svojho lekara.
damme inak ta hadicka to je katastrofa, aspon pre mna:-D, vkuse ma napinalo na zvracanie a odoberali mi osem vzoriek, cize mala som to tam urcite tych 10 minutiek
ja som musela mat helicobactera najmenej styri roky, bol nelieceny, mala som problemy s tvrdymi vyrazkami na brade a teraz to zaslo tak daleko, ze som ich mala na celej tvari krku, chrbate, hrudi...z toho vsetkeho mam povrchvy chron.zapal zaludka a pozitivita na HP samozrejme, akurat dnes doberam ATB a tvar sa mi zacala neuveritelne cistit...cele roky som trpela na unavu, slabost, zle travenie a kozne problemy...
...presne tak aj ja odporucam,ak sa tvoria bolestive vyrazky,treba ist s tym cim skor-k alergologicke,ku koznej a na gastro...
aby sa najprv potvrdila,alebo vyvratila alergia,na potraviny a potom liecit vyrazky inym sposobom...
mne zistily helicobactera ked sa mi robily vyrazky a tiez som mala hrozne bolesti brucha...je to hrozne nepriemne...myslim ze to mam z ovocia na ktore som zrejme alergicka...teraz ma este caka vysetrenie zaludka...takze baby ked vam nebudu myznut vyrazky tak ihned chote ku koznej aby ste nedopadli ako ja