Operacia nosnej prepazky

Lenulienka

Jojh, vy to budete mat za sebou omnoho skor nez ja. Az vam zavidim. Potom mi sem ale napiste, ze ako to dopadlo, aj ty atalienka aj ty peto1 prosiim. Vam ide nostek do lavej strany? A to z vasho pohladu, alebo ked sa na Vas niekto druhy pozera? Lebo z mojho pohladu mi ide do prava a z druheho pohladu do lava. Mate to stastie, ze vam nemusia rozoberat cely nos :(( Najhorsie je na tom ta dlha PN, keby 2 tyzdne, tak povedzme, ale ak to bude viac..

atalienka

peto: hej aletá vnútorná folia s adáva potýždni dolu, aspon tak mi povedal lekár, takže v tom ani nevidím problém, vieš mne upraví trošku aj zvonka lebo povedal že ak to má spraviť tak poriadne a mam to komplikovanejšie ja budem mať foliu ale aj vonkajšiu dlahu, takže ty sa fakt nemusíš báť, bude to fajn......uvidíš

peto1

atalienka PN musí byť ja ratam tak 3-4tyzdne predsa s foliou do prace nemozeme..vieš mna najviac desi po operacii ake to bude ako to bude boliet ci sa bude dat ist na WC sam a tak...ja idem do TT to najblizsie ku mne..

atalienka

peto: oki, prepáč je tu dosť násťročných ja tiež medzi nich nepatrím:-(, preto mi dlhšia PN ani moc nevyhovuje - teda volno by mi hej:-O, ano ja idem Kováčovi do B.B. a ty sa komu chystáš? Zisťovala som si presne ako ty čo najviac, aby som mala jasno, každý písal niečo iné ale asi že nos opuchne ma trápi najviac, lebo vieš no to ma fakt bude stvať. Ale dohodnem si PN aby som nešla do práce taká spuchnutá...

atalienka

lenulienka: jasne, dufam, že to porobí ako treba a bude to super, uvidíme ja to mam skoro za 3 týždne takže sa to kráti, ale nebojím sa bude ako má byť...

atalienka

peto: neboj Peťko, ja idem 14. aríla potom tu napíšem čo a ako , ale bude to fajn aj ja mam do ľavej strany, tak si neni sám...tak sa neboj ak môžem kolko máš rokov? Ja neviem lebo si bude treba asi vybaviť PN, alebo zo školy volno:-O

Lenulienka

atalienka: ajoj :) no ja idem do Bratislavy doktorovi Doležalovi, vraj je to velmi dobry lekar, ma päť titulov, dlhorocnu prax, a mal by byť najlepsi z toho fachu. Je to aj v dobrej nemocnici, no dufam velmi ze to bude dobre a v poriadku. Snad mi to spravi tak ako to ma byt...

peto1

Ahojte ja om objednyny na 28.5. mám vybočenú nosnú prpážku a ľavou dierkou sa mi vobec nedá dýchať.Je to veľmi nepríjemné preto som súhlasil s operáciou.Je to ešte dosť ďaleko ale už teraz ako som čítal vaše príspevky mám z toho panický strach.

atalienka

lenulienka: ahoj no ja idem na to do B.B. Kováčovi a áno už je to za chvílu a ty? Ideš aspon niekomu dobrému? Lebo čo su to fora o nose, no niektoré kočky si sťažujú, takže treba si dobre vybrať...