Operacia nosnej prepazky

Lenulienka

Atalienka: Ahojcek :) No pocity? Fuh, teraz to tak este nejak nevnimam, ale mam trochu strach, ze co bude, jak bude. Ci to klapne. Mne musia z vonka aj z vnutra robit nos, takze ja moc na vyber nemam, ale hovorim, ze to bude s plastikou, cize jazvy casom zmiznu. A tie dlahy, to tiez z vnutra aj vonka, aj sadra a folie ... A ty mas z toho ake pocity? Ved ty to mas v podstate zachvilku. Kde ta budu operovat?

atalienka

lenulienka: ahojky, no v júni, to je dosť ale všade majú plno:-O, no hej aj mne povedal že je to na kraji komplikovanosti a všetko sa rozhodne pri operácii, ale mne síce nemusí rozbiť nos, len všetko ostatné ano:-(, a že budem mať tiež dlahu vnútri aj zvonka, no krása,,,,,a možno mi to bude musieť načať zvonka, takže by som mala malú jazvu:-( ale že sa pokúsi zvnútra, ale moc tomu nedával asi takto, aké máš z toho pocity?

Lenulienka

Atalienka: ajoj :) no ty si este celkom dobre obisla moja. tes sa tomu. Mne povedal, ze mi musi na komplet prerabat nos. Rozbit ho, napravit prepazku, mam ju taku cudne krivu z vnutra. z vonka mi ide len do jednej strany. Takze to bude dost husto komplikovana operacia :( No a samozrejme s tym aj plasticka uprava nosa, nakolko mi ho musia rozbit. Cize mi prerabaju cely nos. Potom samozrejme do sadry, dlahy, a co ja viem co este.Ale tak co mam robit, nemam moc na vyber. Keby na tu operaciu nejdem za max dva roky (aj to vela hovorim) by som mala po sliznici a to by nebolo dobre. Takze takto to je. termin mam na 4. jula, cize este dost casu pred sebou.

1234564lubosssssss

Dako bolo, dako bude:) To volake komplikovanejsie fakt.
Mne ju tiez volako vyrovnavali tusim, ale ta dlaha, to si neviem predstavit:o
Nemal na mysli tie folie.. NO ved uvidis. papa

atalienka

123456lubos: hm díky, jasne dám vedieť že čo a ako akurát som to opísala teraz lenulienke, no asi to budem mať komplikovanejšie ako ty si to mal. No uvidíme ale ved nejako bude. No nie?
Tak pekný den

atalienka

lenulienka: ahojky no ano idem na to 14.apríla, tak uvidím, dneska som bola na konzultácii a myslela som že to bude také jednoduhšie, ale lekár vravel, že to bude dosť komplikované, pretože mam vybočenú nosnú prepážku, ale že mi bude musieť zbrusiť zvonka kost a celé to nejako vyrovnať, pretože mam nos na pohlad dá sa povedať oki, ale technicky:-O tak že nieje to uplne rovno a tak mi to musí dať aj zvnútra aj zvonka do dlahy. Tak no uvidím čo a ako, no ešte spomenul, že malo by sa to dať zvnútra, ale neazaručuje to na 100% takže možno mi bude musieť otvoriť nos a to zvonka pri jednej dierke že či by mi vadilo keby tam mám malú jazvičku, ktorá vybledne ale musel sa ma to opýtať..... no pekne že? A ty ako?

atalienka

1213456lubos:-) ahojky idem 14.04. a teraz idem ešte zrovna vo štvrtok na konzultáciu a upresníme čo a ako:-(, no tak som zvedavá. Dúfa,. že si mal fajn víkend...