podstupil uz niekdo operaciu nosnej prepazky. vie niekdo povedat ako to je po operacii.
Atalienka: Ahojcek :) No pocity? Fuh, teraz to tak este nejak nevnimam, ale mam trochu strach, ze co bude, jak bude. Ci to klapne. Mne musia z vonka aj z vnutra robit nos, takze ja moc na vyber nemam, ale hovorim, ze to bude s plastikou, cize jazvy casom zmiznu. A tie dlahy, to tiez z vnutra aj vonka, aj sadra a folie ... A ty mas z toho ake pocity? Ved ty to mas v podstate zachvilku. Kde ta budu operovat?
lenulienka: ahojky, no v júni, to je dosť ale všade majú plno:-O, no hej aj mne povedal že je to na kraji komplikovanosti a všetko sa rozhodne pri operácii, ale mne síce nemusí rozbiť nos, len všetko ostatné ano:-(, a že budem mať tiež dlahu vnútri aj zvonka, no krása,,,,,a možno mi to bude musieť načať zvonka, takže by som mala malú jazvu:-( ale že sa pokúsi zvnútra, ale moc tomu nedával asi takto, aké máš z toho pocity?
Atalienka: ajoj :) no ty si este celkom dobre obisla moja. tes sa tomu. Mne povedal, ze mi musi na komplet prerabat nos. Rozbit ho, napravit prepazku, mam ju taku cudne krivu z vnutra. z vonka mi ide len do jednej strany. Takze to bude dost husto komplikovana operacia :( No a samozrejme s tym aj plasticka uprava nosa, nakolko mi ho musia rozbit. Cize mi prerabaju cely nos. Potom samozrejme do sadry, dlahy, a co ja viem co este.Ale tak co mam robit, nemam moc na vyber. Keby na tu operaciu nejdem za max dva roky (aj to vela hovorim) by som mala po sliznici a to by nebolo dobre. Takze takto to je. termin mam na 4. jula, cize este dost casu pred sebou.
Dako bolo, dako bude:) To volake komplikovanejsie fakt.
Mne ju tiez volako vyrovnavali tusim, ale ta dlaha, to si neviem predstavit:o
Nemal na mysli tie folie.. NO ved uvidis. papa
123456lubos: hm díky, jasne dám vedieť že čo a ako akurát som to opísala teraz lenulienke, no asi to budem mať komplikovanejšie ako ty si to mal. No uvidíme ale ved nejako bude. No nie?
Tak pekný den
lenulienka: ahojky no ano idem na to 14.apríla, tak uvidím, dneska som bola na konzultácii a myslela som že to bude také jednoduhšie, ale lekár vravel, že to bude dosť komplikované, pretože mam vybočenú nosnú prepážku, ale že mi bude musieť zbrusiť zvonka kost a celé to nejako vyrovnať, pretože mam nos na pohlad dá sa povedať oki, ale technicky:-O tak že nieje to uplne rovno a tak mi to musí dať aj zvnútra aj zvonka do dlahy. Tak no uvidím čo a ako, no ešte spomenul, že malo by sa to dať zvnútra, ale neazaručuje to na 100% takže možno mi bude musieť otvoriť nos a to zvonka pri jednej dierke že či by mi vadilo keby tam mám malú jazvičku, ktorá vybledne ale musel sa ma to opýtať..... no pekne že? A ty ako?
No celkom fajn. Tak to si este chvilku pockas. Ozvi sa potom ako si dopadla a tak..:)
Ahoj atalienka :) takze skoro za mesiac ides, co? ja si este pockam necele 4 mesiace. :(
1213456lubos:-) ahojky idem 14.04. a teraz idem ešte zrovna vo štvrtok na konzultáciu a upresníme čo a ako:-(, no tak som zvedavá. Dúfa,. že si mal fajn víkend...
aj tebe pekny vikend a kedy to ides na tu operaciu?