Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Operacia nosnej prepazky

Lenulienka

No ja som len velmi zvedava ako to dopadne. Snad dobre. Mne by to mohlo vyriesit veeela problemov s nostekom. Ozaj ATALIENKA: ja idem aj zaroven na plastiku,ale mne nic nepovedal ze budem platit za to... tak teraz som na pochybnostiach..

atalienka

peto: jasnačka, oki samozrejme sa ozvem, že čo a ako......možno ti to pomôže a povzbudí:-O, ale bude to v pohode uvidíš...zober to tak, horšie to nemôže byť, / vždy môže/ ved tam ideme aby bolo lepšie:-O a to aj bude
ahojky

atalienka

martin: no pekne, tak hej len čo si vybrať:-O , idem do toho, len ja očakávam, že budem dýchať že sa to uplne uvolní no a ja chcem trošku aj upraviť, teda aj lekár povedal lebo no mam to komplikované - nie hrozné ale detailista si zgustne:-

martinnnnn

tak to potom neviem, aby si nebola sklamaná, možno sa ti polepší, záleží to aj od lekára ako to vidí on, ja som bol najskôr u lekárky orl u nás v obvode a tá konštatovala mierne vybočenie ale vraj s tým netreba nič robiť že to je minimálne, švagor mi poradil druhého doktora a ten po dvoch sekundách vyšetrenia nosa konštatoval veľké vybočenie a potreba operácie. tak si vyber, ja osobne som očakával od toho viac, neviem možno majú vplyv u mňa aj alergie /palina, roztoče/???

martinnnnnnn

no je pravda že sprej do nosa som odvtedy nepoužil, k úplnemu upchatiu nosa nedošlo, zatiaľ čakám na obdobie alergii, najväčšie problémy som mal len v tom období, inak by som s tým asi žil aj ďalej lebo na nemocnice som bojko...

atalienka

peto: ja idem 14 apríla, tak som zvedavá že čo a ako. Ved potom ti môžem napísať ak ťa to bude zaujímať. :-O

martinnnnnn

som 3 mesiace po operácii vo vojenskej v ružomberku. tiež som sa bál ale pohoda. uspatý, zákrok trval asi 1 hod /presne neviem/ 24 hod na pooperačnom, za dva dni domov a za týždeň do práce. akurát necítim dáke radikálne zlepšenie, som aj alergik tak možno s príchodom jari sa úspešnosť zákroku ukáže. neplatil som nič /všzp/ sestričky pekné /pozdravujem/ dr.zbor dobrý.