podstupil uz niekdo operaciu nosnej prepazky. vie niekdo povedat ako to je po operacii.
Ako sa citim?teraz uz dobre. Ale poviem ti, ze nikdy viac by som uz nesla. Bolelo to jak ... ale vies, mne lamali kost a robili mi plastiku, nielen prepazku. Takze je logicke ze ma tobolelo. Ja som bola 4 dni v nemocnici, bola som uplne opuchnuta, ubolena. Mala som sadru na nose, vcera mi ju dali dolu aj s foliami. pomaly uz budem vyzerat normalne :) Pocity?ked mi vytiahli tamponadu, uzasny pocit, a ked mi vcera vybrali folie este uzasnejsi pocit. mohla som sa konecne nadychnut. akurat ze mam este vela soplikov a same chrasty v nose. Aky bude konecny efekt , to sama netusim.
ako sa citis? mala si bolesti? napis viac o pocitoch , o operacii.
caute lidi. uz to mam za sebou...
atalienka, peto1, ...ktori ste boli na pperacii, pomohla vam?
nooo...nikto??
haloooooo...:-(
prosim vas ako je to ked vam vyberaju ten plast z nosa take modre tu hmotu??? ako sa to znasa??? a vlastne ako to robia???? prosim ako vas to bolelo??? dakujem
NOSKA ak chce napís na 01peter011@azet.sk
prosim vas vsetkych ktory ste uz boli na operacii co vam tam robili den pred operaciou....myslim ake vysetrenia a tak....dakujem
LUDIA: uz tu boli zodpovedane skoro vsetky otazky. V nemocnici sa zdrzite 3!!!!!!! dni. Pridete den pred operaciou, potom je den operacie, potom je den , kedy vam vyberu tamponadu (lebo nesmie byt v nose viac ako 24 hodin) a idete este v ten den domov. Cize ked si to zratate, je to spolu 3.
NOSKA: Infuziu ti daju pred operaciou a daju ti ju prec niekolko hodin po operacii. To uz zavisi na nich. A neboj sa prosim ta, lebo pred narkozou ti daju naladovku a ver mi, ze po nej ti bude ukradnuta nejaka infuzia alebo ihla. a mimochodom. infuzia neboli. pis si, ze sa budes sustredit na nieco celkom ine ako to, ze budes mat ihlu v zile.