Neviem ci aj taketo temy tu mozu byt zalozene, ak nechcete nemusite pisat, ale zaujima ma to:) a napiste k cislam ci mate PPP alebo ste uz "po":)
----------------
Poradňa - Poruchy príjmu potravy www.zdravie.sk
Článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Váha + výška
aduska, keby toto mi povedal priatel, tak ho vykopnem za dvere a nech sa mi uz neukazuje nikdy na oci!!! Alebo by som just este tych 15 kg pribrala! Ved to je uplne chore, resp. asi on je uplne chory.. ved ty by si bola len cista kostra, keby si tolko schudla. Ja mam tvoju vysku a 60kg - ok, trosku by som chcela schudnut, take 3 kg a keby som mala 55 kg tak som stastna jak blcha (tolko som nemala tusim od zakladnej skoly) - ale moj priatel tak ci tak tvrdi, ze sa mu pacim taka aka som a ked chcem schudnut pre seba, tak ok, ale kvoli nemu urcite nemusim... myslim ze tvoj chlapec nevie co hovori, lebo 40 kg je pri tvojej vyske tak na liecenie v nemocnici a infuzky!! ...No normalne som sa rozculila, ako niekto moze nieco take povedat?... fuuu... idem si dat cokoladu na ukludnenie :)
aduska,tvoj chalan je DEBIL!!! asi chce aby si dostala ppp...vedtebe by bolo aj 5kg schudúť moc,račej si ani takéto jeho keci nevšímaj, ak sa mu páčia anorektické kostry,taj to je jeho problém,ved ked ťa naozaj lúbi,musí ťa prijať takú aká si...ak sa mu nepáči,nech si nájde vychrtlinu,ale isto si kôli nemu nenič zdravie a život...
161cm 44-45kg nikdy to nieje prsene liecim sa z ppp a som spokojna zo svojou postavou nechcem ani schudnut ani pribrat strasne sa bojim toho ze priberiem
24 rokov, 52 kg, 174 cm,
Profil rizik
1. negativní vztah k sobě, k jídlu ||| 0%
2. mentální anorexie |||||| 14%
3. bulimie ||| 0%
4. záchvatovité přejídání ||| 0%
5. deprese ||| 0%
6. perfekcionismus ||| 0%
7. nedostatek informací ||| 0%
zdeno13 -si zdravi nic viac nic menej
narcisova:-) ano ale ked sa nato pozries tak ze ta 26 rocna ma vysku 14 a je vahu tak neni vychudla ale je moc mala cize na svoju vysku si vedie dobre no mozno este pribrat par kg ...ale aj tak treba vyhladat lekara a ten sa bude viac zaoberat jej vyskou ...
no tak je zasadny rozdiel, ci ma 47kil 14 ci 26 rocna baba. v 14 este nie je dokonceny vyvin a postava sa zatial len formuje..takze vaha,pri ktorej 14vyzera akurat, moze byt pre starsiu vyspelejsiu slecnu/pani hoodne malo!
silvus to co tu pises je podla mna normalne napr ja vazim 48 a kolisa sa mi 47-46a meriam 163cm a tak podobne si natom aj ty rozdiel je vekovy podla mna ja nesom vychudnuta ... podla mana si v poriadku ale ako mas dajake poruchy z jedenim veacanie atd ..tak sa obrat na lekarov ty ti pomozu papus