Váha + výška

nuggetka

cipana a to mi môj priateľ vraví, že som "sucha"...asi mu dám toto fórum prečítať...ja mám 164 cm a 50 kg

anonym22

mam 16rokov, 162cm a 41kil...hrozne chcem pribrat ale nedari sa mi..co mam robit?? nech jem co chcem, neviem vobec pribrat...chcem mat aspon 48kil :( prosim poradte mi..velmi dakujem

kaca118

kika:s suhlasim uplne,uplne
tiez meriam rovnako a mala som 42 kg.Bolo to hrozne,hoci vtedy som to tak nevnimala,teraz je vsetko v pohode, nemam ziadne problemy, som zdrava, tesim sa zo zivota.A hlavne.....ZIJEM..... lebo to som uz nemusela. A ked si to vela z vas neuvedomi- teda to ze zivot je krasny a to ako vyzerame sice je trosku dolezite ale nie natolko aby sme stratili samych seba.Ziaden extrem nie je dobry-staci len najst tu spravnu cesticku a vsetko bude o.k.

dot

adrien: Ano, maju sancu ho dostat, ak sa nevyhladuju takmer k smrti. Ja som menzes nemala rok a pol... mala som z toho nervy a bala som sa ze mi gynekologicka bude chciet pichat injekcie. Ale ona len povedala nech nejake kilo priberem a vraj sa vrati. Ja som pribrala asi 6 kil a menzes sa mi vratil. Urcite sa oplati kvoli tomu pribrat lebo pravidelna menstruacia je znakom dobreho zdravia.