Neviem ci aj taketo temy tu mozu byt zalozene, ak nechcete nemusite pisat, ale zaujima ma to:) a napiste k cislam ci mate PPP alebo ste uz "po":)
----------------
Poradňa - Poruchy príjmu potravy www.zdravie.sk
Článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Váha + výška
moniqa,ved ty si presne jak ja, lenže ja mám 17rokov a 152cm,ale v tvojom veku sa račej ešte váhou nezaoberaj ak nechceš ostať krpatá a nevivinutá v 17tich ako ja...
pocuuuvajte...ja mam 150 cm a 43 kg....je to asik moc ci nie pliiis poradte a mam 12rokov
Ja si myslim, ze ta vyska a vaha sa neda takto posudzovat. Ja mam napr. 58 kg, som vysoka ako moja kamaratka, ktora ma 53 kg a je O DOST plnsia nez ja. Ma vacsie miery, ja som zase dost svalnata. Nikto mi neveri, ze mam 58-60 kg, vyzeram na menej.
ahojte ja mam 158cm a vahu 52 som dost tucna hlavne mam obrovske sadlo na burchu a zadku chcela by som schudnut dakych 6 kg
ahoj mia, ty si podobná ako ja ale ešte trocha chudšia, ja meriam 152cm a vážim 43kg...a ty si trpíš ppp? bo ja som pred 2ma mesiacmi ešte bola na tom dosť zle s ppp,vážila som cca 37kg,ale teraz som už ok,aspoň myslím-jem už normálne,a moja pôvodná váha pred ppp bola 45kg,tak ak ješ normálne a vážiš tolko tak je to vpoho,potom môžeš byť len rada,že máš taký rýchli metabolizmus...
martinaT...ja si myslim zee mas celko oki vahu..na to ako merias...ja tiez niekedy nechcem vobec jest..nemam na to vobec chut...ked si pomyslim na jedlo je mi zle...a ked ho vidim thak mi je este horsie...cez prazdniny...som nejedla tyzden vobec nic...pol rozka som zjedla cez den...rano mi byvalo strasne zle...bola som slaba a us som nevedelaco mam robit...odpis pls
pls ako sa da urobit ten ppp test.... pleaaasiiiQQQ
ahojtee...mam 16 rokow,meriam 162cm,a vazim 45/46kilogramow...nemam problem s jedenim..ale niekedy jem cez den menej ako ine dni...nehrozi anorexia?aku mam hmotnost wzhladom na svoju wysku?dakujem:P
mam 14...