Váha + výška

pussate

no,kokso tak ja neviem,čo sa robí,postavila som sa na váhu a zrazu som zistila,že mám trištvrte kila nahor,to neni možné,zase 37,7kg,do riti scelo sa mi fňukať tak som sa rozbačala a začala som sa čuneť do zrkadla,ibaže vôbec som nevidela nejakú zmenu,zdalo sa mi to čudné,stále som rovnaká a tak ma napadlo,že sa odmerám a ty brdo,namojveru som podrástla, takže už mám 153cm je to síce zas len 1 cm ale proti júnu,ked som mala 151cm sú to už 2cm keby to takto pokračovalo,tak za rok bych mala vysnených 160cm, možno sa vám to nezdá vela, no vzdy lepšie jak 150cm-ové decko..... zase len snívam ,šak namám ani 155cm

misulllla

ahojte meriam 160cm a vazim 40 kilogramov...mislite ze to je anorexia alebo to len na nu vyzera??prosim odpovedzte niekto na tu otazku...dakujem

kyblik_

baby preco je pre vas/nas vlastne dolezite byt take chude? neviem vojst do oblasti v mojom mozgu kde mam na to odpoved...
preco? je to nas ciel ako sebadestrikcia alebo skutocne sa nam to paci alebo o com to vlastne je? :(

pussate

awojte
včera som prežila 1. osudný deň-tú kontrolu u psychoše,naletela mi,že som pribrala bo som si dala pod oblečko závažie z činky také 2kg-ové haha,a poobliekala som si také rozťahané veci...
toto mi teda vyšlo

ale zajtra idem na tú hroznú endokrinologiu a tiež ma tam budú vážiť až na to že len v spodnom prádle,tak si nemám kam schovať závažie čo mám sakra robiť aby som tam vážila 39kg ako u psych.so závažím,alebo aspoň 38kg vyhovorím sa že to s oblečkom som mala 39 a to oblečko na mne mohlo mať kilo...ach ako sa bojiiiim že ma zavrú na psychinu-to neeesceem,ani pribrááť nee
ale je to tu to ,,osudové rozhodnutie,tak sa trasem či ma zavrú do lubochne abo ne-e

a ešte thinspo,možná posledné, tak ak sa zajtra neozvem,tak to bude znamenať že ma tam strčili,tak toto berte aj ako takú provizornú rozlúčku,ale dúfam,že zajtra večer budem domkaa

ssia

alllllla vyzera to tak...na anorexiu. ale to je podla toho, co papas. v kazdom pripade by si mohla trosku pribrat (5-6kg) a budes uuplne normalna

gater

Chude su najlepsie.. Malo tukov to je dobre.. Ked vidno rebierka hm.... Fajne pecene na vinku z diviaka to je pochutka... S pozdravom j