Neviem ci aj taketo temy tu mozu byt zalozene, ak nechcete nemusite pisat, ale zaujima ma to:) a napiste k cislam ci mate PPP alebo ste uz "po":)
----------------
Poradňa - Poruchy príjmu potravy www.zdravie.sk
Článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Váha + výška
Martinka, nie si v norme. Pri výške 162cm a hmotnosti 46kg je BMI 17,5 čo znamená podváhu!
moja mila nehnevaj sa na mna ale si hlupucka..ved mas 16 tak to chepem..s tym mocom som srandovala ci by si mi uverila...s tym prehanadlom niesu srandy...co tak pohyb, menej jest viac krat denne a vela pit???a vysledok mas zaruceny!!!!
moc..NIEE JA CHCEM PAPT NORMALNE LEBO POTOM PRIDE JOJO EFEKT MAM ODSKUSANE...A VIES CI PREHANADLO FUNGUJE?A CO VRAVIS MAM VAHU S VYSKOU V NORME?
martinaT
ked ti stacia len 2 kila tak denne nalacno vypi 2 dcl vlastneho mocu a za tyzden su dole
CAWKO BABY MAM 16ROKOV,162CM A 46KILOGRAMOV...MAM DOST VELKE BOKY STRCIA MI UZ AJ CEZ GATE :(NEVAAADI POTREBUJEM LEN 2KILA SCHUDNUT ...JE PRAVDA ZE PREHANADLA POMAHAJU??KTO SKUSAL NEJAKE PREHANADLO?PROSIM BUDTE TAK NIEKTO DOBRY A NAPISTE MI CI VAM PREHANADLO POMOHLO SCHUDNUT...DAKUJEM
ahoj ja meriam 160cm a vážim 54kg nenávidím sa a myslím,že práve to mi bráni udržať sa ok a chudnúť chcem mať váhu 45kg je to môj veľky sen a vždy ked s k nemu priblížim tak neskor priberiem.
mám resp. mala som bulímiu aspon si myslím,že to je už na mnou už som nezvraciala 2mesiace a 2 týždne ale viem že nie som vyliečená lebo občas mi ešte prepína naporiadok ale snažím sa myslieť pozitývne a držať delenú stravu neviem ako dlho to vydržím ...............
Petuss, pri 55kg máš BMI presne 20, čo je normálna hmotnosť.
ach dievcata nechapem co sa to vo mne deje:(
doteraz som bola nervozna/podrazdena len na rodicov ale teraz citim ze sa to stupnuje a uz dvaja kamarati nezavisle od seba mi povedali ze ci mi mozu nejak pomoct ze som nejaka ina- nervozna :(
ja im ale nechcem nejak ublizovat a preto to riesim vyhybanim sa spolocnosti, co nieje dobre viem:(
ako sa to da potlacit? tiez mate niekedy nervne vystupy? :(
to didy: www.idealni.cz. tam to najdes pri testoch