Váha + výška

..ellie

ahoj szaby55.. uplne ta chapem.. viem ako sa citis, pretoze ja prechadzam niecim podobnym.. ak by si chcela, mozes mi tu nechat kontakt na seba a ja by som sa ti ozvala..

szaby55

ahojte ja mam vahu46 a vyšku 168 mam 18rok. bola som pri doktorke a ta mi povedala ze mam pribrat najmenej 3 kg ked nechcem ist do kosic na niejake liecenie ci coto ale ja nechcem dalo mi vela namahy kym som dostala taku postavu aku mam chce ma dat zatial ku psychologicke.Urcite trpim ppp lebo boli dni ked som zjedla za den jednu palacinku alebo jeden jogurt za den a tak to to slo aj tyzden:Jem jeden krat do dna 90G ryz.chlebickov a k tomu nejaky jogurt a sem tam do dacoho zahriznem ale pride pol noc a z nudi si do niecoho zahriziem nieje toho vela ale na druhy den niesom hladna cely den a ku veceru sa najem viem ze to nieje spravne ale neviem to zmenit.Ked som hladna tak pijem vela vodi aby som zahnala hlad ale vzdicky vypijem iba do 3l vody pomali uz ani hladna nikdy niesom.Raz za mesiac sa najem normalne obet ale nikdy to nieje nic mastne jen take lahko stravitelne a potom sa zacnem prejedat potom ma boli zaludok a zacne palit zaha ale este som nikdy nezvraciala.Mam rada strasne sladke.Niekedy nejdem na wc aj tyzd. ved teoreticky nemam z coho,nieje to dobre tak preto si dam niekedy tu saraticu aby ma prehnalo lebo keby som to nechala tak tak mam velke a nafuknute brucho a necitim sa dobre.Neviem co som ci anor, alebo bulim.??K tejto teme mam strasne vela,vela veci o ktorych by som sa chcela popytat alebo porozpravat.A mozem poprosit niekoho ako a kde najem ten test co si spravim o anor alebo bulimii s tymi percentami DAKUJEM

martarantula

Ahojte,
chcela by som Vás upozorniť na nový príspevok v rubrike články, ktorý sa týka výskumu porúch príjmu potravy a súčasne Vás žiadam o účasť na ňom. Dozvime sa viac o PPP. Držím palce v boji proti tejto zákernej poruche.

majcina

ahoj.moja vyska je 176..dva roky dozadu som mala 50 kg a teraz je to 58 kg.ale to sa mi zda vela takze sa snazim dostat aspon na 54...

v

170cm a 56kg..najvyssia vaha 57kg a najnizsia 49kg-vyzerala som ako kostra,vypadavali mi vlasy a zhorsila sa mi plet,prsia sa mi zmensili o 6cm atd..podarilo sa mi vyliecit,ale este stale sa uzkostlivo sledujem a bojim sa kazdeho kila navyse..chcela by som sa dostat na 54kg,ale viem ze musim byt opatrna aby som znovu nespadla do toho kolotoca enormneho cvicenia a nejedenia

\"ja\"

ja mam 23 r. vysku 165 a vahu 45 kg. anorexiou som si presla a stale prechadzam. no teraz je to uz ovela lepsie...