Neviem ci aj taketo temy tu mozu byt zalozene, ak nechcete nemusite pisat, ale zaujima ma to:) a napiste k cislam ci mate PPP alebo ste uz "po":)
----------------
Poradňa - Poruchy príjmu potravy www.zdravie.sk
Článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Váha + výška
pred rokom som absolvovala liecenie, diagnoza F50. bol to najhorsie straveny cas v mojom zivote. teraz sa vsak citim velmi podobne a aj podobne fungujem...no uz nikdy ziadne liecenie. tak klesnut nechcem! vaha, ktoru mam 46-44 kg pri vyske 165 nie je nijako ohrozujuca, mam vsak tendenciu dat dolu dalsie kila a to sa mi nepaci... neviem ako zabit tie sialene myslienky.
170/54kg
modrovicova: ahoj, 40kg na tvoju vysku je dost malo ale zas zavisi aj od toho ako vyzeras. chces pribrat? drzim ti palce:) ja by som chcela schudnut, tak 5 kil aby som mala 49kg. vysku mame obe rovnaku 157cm. ja mam 23 rokov a s vahou mam problemi odkedy som prestala aktivne sportovat. kolko mas ty rokov?
ahoj, ja mam 157cm a 40 kg, váha mi beha hore dole...niekedy mam aj 37kg, niekedy 41 kg, neviem prečo to tak je,ale dúfam ze priberiem aspoň do tých 45-50kg.
neviem kolko mas rokov a aku mas vysku ale 38kg, poznam to...ver mi...
drzim ti palce.
:-) ahojky
ahojte, ja mam 157cm a vazim 54kg. najmenej som mala 52,5kg a najviac 60kg. stava sa mi ze sa prejedam pri pozerani tv. dokazem vtady jest aj hodinu vkuse. inak sa snazim stravovat hlavne zdravo=neobmedzujem nic iba sladkosti a jem co najviac zeleniny a ovocia. pijem max 2 kavy denne a snazim sa pit vela vody. chudnem tak 2 kila za rok a chcela by som mat 49kg. Jedine co ma trapi je ze sa niekedy prejedam ako som uz vyssie pisala. je to taka slabost, stava sa mi to ked som unavena po celom dni alebo z nudy alebo depresie. neviem sa toho zbavit. a nestava sa mi to z hladu lebo kazdy den ranajkujem,obeduje, a nehladujem. ak by ste mi vedeli poradit budem velmi vdacna.... pekny den
pred rokom som mala 38 kg a vyzerala som ako teraz. ziaden rozdiel. myslim, ze moja vaha je teraz v poriadku. alebo nie je?
vôbec to nieje ok,máš hroznú podváhu sak si vyrátaj BMI...
aj tie pred nou okrem lenky niznej máte podváhu velkú
ja mám 156cm a 51kg a to je naozaj ok,aj v bmi mi to vyšlo
mam 23 r. 165 cm a vahu 44 kg. vsak je to ok? ci?