Váha + výška

malenic

mám 26 rokov a už asi mesiac prechádzam anorexiou - mojou prvou. pri výške 156 cm mám sice 43 kg, ale vyzeram otrasne - tučno. Na mna nic ine uz nefunguje, ale chcem to udrzat pod kontrolou. Vyzor v zrkadle je pre mna veeelmi dolezity. Pekny vecer

Skarface

kaktuska: a ešte k tým brušákom, tými polovičnými brúšakmi si nevytvaruješ brucho ani keby si ich denne spravila 3000...no pain no gain.

Skarface

kaktuska: nepíš sprostosti, kreatin má na náber hmotnosti len minimálny účinok a bez cvičenia nemá absolútne žiadny.

kaktuska

Da sa pouzit aj kreatin ak chces velmi rychlo pribrat, je to doplnok vyzivy pre kulturistov aby nabrali masu, velmi ucinny, da sa kupit v kazdom fitness studiu.

kjulop

cawte prosiim pomozte mi chcem sa opytat kot by mi vysvetlili z coho alebo kolko musim zjest aby som pribral kilo ze ci to sa neda za den alebo kolko to trva kym clovek pribere

kaktuska

Skus jest viacej bananov a viaczrnne pecivo co sa predava balene a tenucko krajane byva uplne tmave a zložené zo samých semien. Tieto veci maju plno dobrej energie a vitaminov. Brucho spevnuj brusakmi staci takymi polovicnymi tak ze sa nebudes zdvyhat uplne ale iba mierne nadvihovat su ucinne a setria chrbticu. Staci ked ich budes robit zo zaciatku tak 30 a 30 poctivo kazdy den a uvidis ze si postavu udrzis a vytvarujes. Dobre je aj plavanie a skakanie na svihadle.

a44444

cawte kto mi poradi ja mam 15rokov 171cm a 50kg ja chcem pribrat ale sa mi zda ze mam velke brucho a ako mam nabrat vahu a nie tuky prosiim poradte