Mam otazku. Priatelka chce aby som jej mesacne financne pomahal. Chce mesacne peniaze,vraj aby si mohla viac dopriat. Chodi do roboty a vraj jej to nestaci. Povedal som jej nech si najde tku robotu kde bude lepsie financne ohodnotena a ona,ze nie,ze jej ta robota vyhovuje a chce peniaze odomna. neni mi zena,nemame spolu deti.... Povedal som jej NIE. Vraj som lakomi. Niesom,ale peniaze jej nedam do ruky,ak nieco chce kupim jej to.No a koli tomu sme sa rozisli,vraj jej nedoprajem a su druhy ktori si ju budu vazit a dopraju jej aj viacej. Co s takou zenou? Jaaaj a ze ja sa mam starat o vsetko o nasu buducnost a ona bude len peniaze minat. Ze muz je na to aby zarabal a ona sa starala o domacnost a deti uz nechce.
VZTAH=PENIAZE
marko,
ak spolu kohabitujete, tak je namieste aby si jej AJ financne vypomahal.
inac ta vyjde lacniejsie zajst si na masaz, mas vetsi vyber masazistek(urcite aj atraktivnejsie).
Inac tento problem NEZAPLATENEJ prace je vseobecny a dufam ze aj ty teraz chapes ze ak ludia pracuju tak im maju platit DECENTNU MZDU/PLAT, a nie otrockyu almuznu(ako je to dnes na SK, a nielen).
Pisem sem,lebo mi je tazko...viem,ze to prejde,ale musim sa vam s niecim zdoverit a poziadat o radu.Mam priatela.Sme spolu uz 4 mesiace.Vsetko je dokonale az na jednu "malickost"...totiz,jeho rodicia ma maju veeemi radi a chcu,aby som k nim domov castejsie chodila,hlavne v tychto zimnych mesiacoch,ked je vonku tak chladno.Raz som aj bola.No moji su proti.Nechcu,aby som k nim chodila \"na navstevy\",lebo sme spolu \"iba\" 4 mesiace.Pritom mi doveruju,vedia,ze by sa \"nic\" nestalo.Ide len o ten princip klasickej navstevy.Oni chcu,aby sa nas vztah zakladal na chodeni von.A ked som im povedala,ze sa VELMI lubime a ved je to normalne a ze ma jeho rodicia maju velmi radi a vzdy som u nich vitana len pokrutia hlavou a povedia,ze ved sa nejdem vydavat a co su to 4 mesiace...JE MI NANIC a nici ma to.Poverdala som im,ze ked maju takyto pristup,uz sa s nimi na tuto temu nejdem bavit.Ved NIC zle som nikdy nespravila,som slusne dievca,ktore nosi zo skoly same jednotky a aj moj chlapec je taky isty.Tak v com je problem?
Nedakuj.Viem, ze to bude tazke, ale ved ani vobec neviem, ako si sa rozhodol.Ci to naozaj nechas tak, alebo sa budes o nu pokusat.
aginka dakujem Ti. Vies,ale to nejde zabudnut na niekoho s kym si bola denno den len tak zo dna na den. A mi byvame kusok od seba.
Marko uz to dalej neries.Zrejme bude najlepsie, ak ukoncis vztah s takouto mrchou a najlepsie bude, ak ta to vobec nebude mrziet.Najdi si seberovne, slusne a skronme dievca, Drzim ti palce.
preco mi to nepovedala na zaciatku,ze chce mesacne peniaze na rozhadzovanie? Opytal som sa jej na to,ale neodpovedala mi.
NEZIJEME spolu v jednej domacnosti. Ano,keby sme spolu zili tak je to uplne normalne,ale hento.Povedal som jej,ze to vsetko co chceme musime nadobudnut spolu a nie,ze len jeden sa snezi nieco pre to urobyt a ona,ze to tak neni.
Cilka ja zijem s manzelom v jednej domacnosti, ale aby som pytala od neho peniaze na to, ze si chcem uzivat, tak sorry, ale to mi pride sibnute.
ak zijete spolu v jednej domacnosti,tak sa necuduj,ze caka prispievanie do domacnosti.toto je nevyhoda vztahov na divoko.ak by si jej bol manzelom,tak ti to pride prirodzene.ty musis vediet,ci je ten vas vztah perspektivny a ci ju chces na cely zivot.asi nie,lebo by ste to uz davno riesili.
agina viem,ze to nema zmysel s nou,ale ako taka vobec moze byt? Az doma som si uvedomoval co mi povedala,to co je za zenu. Co jej sibe?