VZTAH=PENIAZE

Príspevok v téme: VZTAH=PENIAZE
marko

Mam otazku. Priatelka chce aby som jej mesacne financne pomahal. Chce mesacne peniaze,vraj aby si mohla viac dopriat. Chodi do roboty a vraj jej to nestaci. Povedal som jej nech si najde tku robotu kde bude lepsie financne ohodnotena a ona,ze nie,ze jej ta robota vyhovuje a chce peniaze odomna. neni mi zena,nemame spolu deti.... Povedal som jej NIE. Vraj som lakomi. Niesom,ale peniaze jej nedam do ruky,ak nieco chce kupim jej to.No a koli tomu sme sa rozisli,vraj jej nedoprajem a su druhy ktori si ju budu vazit a dopraju jej aj viacej. Co s takou zenou? Jaaaj a ze ja sa mam starat o vsetko o nasu buducnost a ona bude len peniaze minat. Ze muz je na to aby zarabal a ona sa starala o domacnost a deti uz nechce.

marko

ahojte,si zlata. Som zvedavi na toho blazna. Hneva ma,ze som ju neprekukol skor,bol som zaslepeny laskou k nej,ale toto je uz vela. Neviem pochopit ako taka moze vlastna byt,co nema chrbtovu kost?

ethel

zaujímavá žena:-)))má to super premyslené,len kto jej toto bude tolerovať...popraj jej len vela šťastia v hladaní bláznov!:-)))

mixal345

Chod od nej cim skor tym lepsie. Mozno ti to teraz pride smutne a ze nezabudnes, o par dni alebo tyzdnov sa ti tak otvoria oci (dufam) ze nebudes chapat ako si to mohol. Ono zabudanie ide niekedy rychlejsie ako sa zda a hovori.

kučierka

hmmm.Tak to jr fakt vrchol-vydieranie.Sorry,ale kasli na taku babu.Nech je akokolvek krasna.To nema buducnost.Vezmi si to,ze teraz keby si jej trebarz aj ,,prispel,,nejakou sumou,bola by adekvatna k jej poziadavkam na uzivanie si?Nechcela by z mesiaca na mesiac viac?Kasli na nu.Nech si najde ineho tupeho blbecka,ktory by jej prispieval.Zachoval si sa spravne.

marko

ahoj kucierka,ona chce peniaze pre seba. Nepovedala mi,ze jej nestacia peniaze aby uzivila seba a syna. Chce aby som sa o vsetko staral ja a oa sedela zo zalozenymi rukami,nema ziadnu snahu aby sme spolu v zivote dosiahli. Pozeram sa na nu uplne inac po tom co mi povedala,tak hlboko klesla v mojich ociach. Povedal som jej to a ona,ze nevadi. ze mam si o nej mysliet co chcem,ale pokial jej nedam co chce tak nema o com,ze to chce a hotovo.

kučierka

Ahoj Marko.Vcera som to skoncila skor v praci a dom som sa uz nedostala na net.Vies mozno si pytala tie peniaze aj preto,ze ma syna.Tomu da vsetko a jej nezostava nic na,,uzivanie si,,.Teraz ked viem ze ma syna sa divam na vec inak.Ale aj tak nemusela to povedat takym stylom.Je ine keby poziadala teba o ,,pomoc,, a nie si to rozkazala ako princezna.Vies ale aj tak nema pravo ta zdierat.

gomez

:)) kosa, to hádam nemyslíš vážne!:)))))))))) Tak to je dobré, otroctvo je výborný výmysel, idem si aj ja kúpiť niejakú ženu.:)))) skúsim dvojmiestne ústa s metalízou:)))))))