Mam otazku. Priatelka chce aby som jej mesacne financne pomahal. Chce mesacne peniaze,vraj aby si mohla viac dopriat. Chodi do roboty a vraj jej to nestaci. Povedal som jej nech si najde tku robotu kde bude lepsie financne ohodnotena a ona,ze nie,ze jej ta robota vyhovuje a chce peniaze odomna. neni mi zena,nemame spolu deti.... Povedal som jej NIE. Vraj som lakomi. Niesom,ale peniaze jej nedam do ruky,ak nieco chce kupim jej to.No a koli tomu sme sa rozisli,vraj jej nedoprajem a su druhy ktori si ju budu vazit a dopraju jej aj viacej. Co s takou zenou? Jaaaj a ze ja sa mam starat o vsetko o nasu buducnost a ona bude len peniaze minat. Ze muz je na to aby zarabal a ona sa starala o domacnost a deti uz nechce.
VZTAH=PENIAZE
To je tá dnešná doba. Ja keď som iba chodila s mojim terajším manželom, tak mi bolo trápne aj keď platil v reštaurácii, alebo kino a pod. Vždy som sa snažila mu to vynahradiť pozvaním niekde. Ja som bola študentka, on zarábal a chcel aby sme išli na dovolenku. Moji rodičia boli na tom finančne zle, lebo nás mali 3 študentov, vtedy mi tú dovolenku zaplatil. Nezabudla som na to a teraz po 17 rokoch manželstva, keď sme mali v práci nečakané odmeny som zaplatila víkendový pobyt v kúpeľoch a tak som mu to vrátila. On na to už dávno zabudol a tak bol veľmi príjemne prekvapený. Marko kašli na takú babu a buď rád, že sa prejavila takto otvorene, lebo keby to zahmlievala a kedečo si vymýšlala mohol si na to prísť oveľa neskôr a to by ťa bolelo ešte viac. Vlastne jej buď vďačný, že je taká otvorená. Jasne ti dala najavo, že jej ide o peniaze a nie o teba.
Marko rozum do hrsti a vela stastia v zivote.pa
sa ti divím ak o nej ešte rozmýšlaš...ani na sms by som jej neodpovedala..vlastne odpovedala:je koniec!
ale ved ma svoj vek a mala by sa nad sebou zamysliet ako sa sprava. Myslim si,ze s takymto spravanim daleko nezajde.
no,asi pozera vela telenoviel.
jaaaj a rano mi este napisala,ze pokial jej nedam to co chce tak je koniec a v zivote ma nchce vidiet. Dobre,ze?
Marko,ja ešte jednu takú Barbie poznám....asi si berú príklad z tých skvelých argentínskych seriálov:-)))Ty sa len teš,že si na to prišiel...
hmm nie nema. Je dost takych zien, a hlavne v dnesnej dobe, kedy udrzanie existencie ci zvyknuteho luxusu nie je az take lahke.
Hladaju si milencov, novych priatelov, rozvadzaju sa, a vydavaju v zapati. Proste je to ciste vydrziavanie.
Tvoja priatelka asi cita vela bulvaru z hollywoodu
ethel ja som si najprv myslel,ze ma skusa. Ako to mohla vobec s ust dat von? Poznam vela ludi,ale nikoho takeho ako je ona. Asi je ich malo.