Mam otazku. Priatelka chce aby som jej mesacne financne pomahal. Chce mesacne peniaze,vraj aby si mohla viac dopriat. Chodi do roboty a vraj jej to nestaci. Povedal som jej nech si najde tku robotu kde bude lepsie financne ohodnotena a ona,ze nie,ze jej ta robota vyhovuje a chce peniaze odomna. neni mi zena,nemame spolu deti.... Povedal som jej NIE. Vraj som lakomi. Niesom,ale peniaze jej nedam do ruky,ak nieco chce kupim jej to.No a koli tomu sme sa rozisli,vraj jej nedoprajem a su druhy ktori si ju budu vazit a dopraju jej aj viacej. Co s takou zenou? Jaaaj a ze ja sa mam starat o vsetko o nasu buducnost a ona bude len peniaze minat. Ze muz je na to aby zarabal a ona sa starala o domacnost a deti uz nechce.
VZTAH=PENIAZE
Marko jedine ty sam musis vediet, ci to ma zmysel sa s takou zenou zahadzovat.Vsetci co ti tu napisali, su proti.
Marko, ja by som ju kopol do zadku, ze by vyletela na mesiac a to na tu odvratenu stranu, aby ju nikdy viac nebolo vidno.
Toto som este a nastatie zatial nezazil.
Mam polovicku, ktora so mnou zivot zdiela, ale nezdiera ma.ja platim hypoteku, poistky, benzin a ona to ostatne. Od zaciatku vztahu sme si vytvorili pravidla, a zatial sa ich drzime.
Najdi si normalnu zenu, viem, ze to nieje lahke...
Drzim paste. Cau
marko nebud naivny a spamataj sa aj ty. To nie je normalne ako s tebou mava. Ani ty nebudes pre nu ten pravy, lebo len ona hlada chlapov, ktori ju financne bude podporovat a tych si necha, bude hladat len obete. Vykasli sa na nu a urcite uz nechces byt "otcom" 15 roc. chlapca, ked ty si este sam chlapcom.
noo a potom sa hned vidala.
ona tym nemoze len nieco skusat? Ze co si moze vsetko ku mne dovolit?
To mala syna v 16-tich??? Tak to je fakt huste.....
ma syn s nevydareneho manzelstva. Syn ma 15 rokov. Viem,ze sa musi onho starat,ale to co spravila ma dorazilo. Ona este byva u mami. Nic nema a nic nerobi pre to aby sme spolu nieco mali.
pytas sa, co s takou zenou?
odpoved je jasna: NIC
Marko, hladaj si radsej seberovnu. ona je zrela zena a ty mlady zajac, tak mi to pripada. asi musi zivit aj deti z predchadzajuceho vztahu, tak potrebuje peniaze