VZTAH=PENIAZE

Príspevok v téme: VZTAH=PENIAZE
marko

Mam otazku. Priatelka chce aby som jej mesacne financne pomahal. Chce mesacne peniaze,vraj aby si mohla viac dopriat. Chodi do roboty a vraj jej to nestaci. Povedal som jej nech si najde tku robotu kde bude lepsie financne ohodnotena a ona,ze nie,ze jej ta robota vyhovuje a chce peniaze odomna. neni mi zena,nemame spolu deti.... Povedal som jej NIE. Vraj som lakomi. Niesom,ale peniaze jej nedam do ruky,ak nieco chce kupim jej to.No a koli tomu sme sa rozisli,vraj jej nedoprajem a su druhy ktori si ju budu vazit a dopraju jej aj viacej. Co s takou zenou? Jaaaj a ze ja sa mam starat o vsetko o nasu buducnost a ona bude len peniaze minat. Ze muz je na to aby zarabal a ona sa starala o domacnost a deti uz nechce.

Steven Seagal

Marko, ja by som ju kopol do zadku, ze by vyletela na mesiac a to na tu odvratenu stranu, aby ju nikdy viac nebolo vidno.
Toto som este a nastatie zatial nezazil.
Mam polovicku, ktora so mnou zivot zdiela, ale nezdiera ma.ja platim hypoteku, poistky, benzin a ona to ostatne. Od zaciatku vztahu sme si vytvorili pravidla, a zatial sa ich drzime.

Najdi si normalnu zenu, viem, ze to nieje lahke...

Drzim paste. Cau

rada

marko nebud naivny a spamataj sa aj ty. To nie je normalne ako s tebou mava. Ani ty nebudes pre nu ten pravy, lebo len ona hlada chlapov, ktori ju financne bude podporovat a tych si necha, bude hladat len obete. Vykasli sa na nu a urcite uz nechces byt "otcom" 15 roc. chlapca, ked ty si este sam chlapcom.

lilith

Nie ona tým nič neskúša! po prečítaní tvojich príspevkov.... to vidím tak že ta berie ako handru, s ktorou môže zametať ako chce... pozri si mladý ,svet je plný pekných a aj dobrých dievčat, máš ešte čas... a bud rád že to takto dopadlo teraz...

marko

ma syn s nevydareneho manzelstva. Syn ma 15 rokov. Viem,ze sa musi onho starat,ale to co spravila ma dorazilo. Ona este byva u mami. Nic nema a nic nerobi pre to aby sme spolu nieco mali.

lea

Marko, hladaj si radsej seberovnu. ona je zrela zena a ty mlady zajac, tak mi to pripada. asi musi zivit aj deti z predchadzajuceho vztahu, tak potrebuje peniaze