VZTAH=PENIAZE

Príspevok v téme: VZTAH=PENIAZE
marko

Mam otazku. Priatelka chce aby som jej mesacne financne pomahal. Chce mesacne peniaze,vraj aby si mohla viac dopriat. Chodi do roboty a vraj jej to nestaci. Povedal som jej nech si najde tku robotu kde bude lepsie financne ohodnotena a ona,ze nie,ze jej ta robota vyhovuje a chce peniaze odomna. neni mi zena,nemame spolu deti.... Povedal som jej NIE. Vraj som lakomi. Niesom,ale peniaze jej nedam do ruky,ak nieco chce kupim jej to.No a koli tomu sme sa rozisli,vraj jej nedoprajem a su druhy ktori si ju budu vazit a dopraju jej aj viacej. Co s takou zenou? Jaaaj a ze ja sa mam starat o vsetko o nasu buducnost a ona bude len peniaze minat. Ze muz je na to aby zarabal a ona sa starala o domacnost a deti uz nechce.

marko

agina v kazdom vztahu jeden lubi viac a v tom nasom som to bol ja. Povedal som jej to a ona,ze to neni pravda,ze ona ma lubi viac ako ja ju.

marko

ahoj agina,ako moze zahodit len tak vztah,to pre nu nic neznamenal? Mozno jej niekto da tie peniaze,ale ci ju bude lubit tak to neviem. Vsetko sa jej to vrati. Neprajem jej nic zle,ale chcem aby si uvedomila svoje spravanie.

agina

Marko skus jej povedat, nech si ide za tymi, co jej tie peniaze daju.To na margo toho, ked ti povedala, ze ini by jej dali.Tak nech ide za tymi, co by jej radi tie peniaze dali.Neries to uz. Povznes sa nad to.

ixo

ak sa bude hnevať že jej si nedal darček chlapec bude to po vysvetlení rozchodu bede spájať a aj tak zostane s mamou,mama je mama a tú si nikto nevyberá nakoniec aj tak ty zostaneš tým zlým ujom

ixo

zaujímavý príbeh to ako sa prejavila priateľka je skutočne zdvihnutý varovný prst pre teba taká žena je obvykle bezodná studňa a nič by su nedosiahol pre uspokojovanie rodin.potrieb ak by chýbali peniaze stále by ťa tlačila do vyšších príjmov neviem kde by to skončilo a je lepšie že sa prejavila už teraz ušetrila ti veľa starostí o akých nemáš ani páru je to žena krorá využije zahodí a nájde si novú obeť,tomu chalanovi neviem jeho roky ale primerane mu vysvetli čo sa stalo,deje a aj darčekmi ho možeš rozmaznávať pretože časom sa nájde nová obeť ktorá aj túto tvoju štafetu preberie utekaj preč.

marko

myslis si,ze by bola nahnevana,ked malemu dam darceky a jej nie. Mozno ju bude hnevat,ze si na maleho spomeniem a na nu nie.

marko

mimi,mam ho velmi rad,zazili sme spolu toho vela,rozumieme si. Na zaciatku som sa bal ako ma prime,ale tak sme si sadli,vela sme sa spolu nasmiali....bol som mu aj na rodicovkom. Je moc zlaty a urcite tusi,ze sme sa s mamou rozisli,lebo sme boli spolu denno denne. Ked mi zavola,neviem co mu mam povedak,ked sa ma opyta preco sme sa s mamou rozisli. Co mu mam povedat?

mimi.a

marko, ty si zlaty chlapec. Teba je pre nu skoda. Ved kolko "vlastnych" otcov si nespomenie na dieta ked sa rozide s partnerkou, nie este riesit cudzie dieta. Na jednej strane mas chlapca rad ale zas neviem, ci by bolo dobre byt s nimi v kontakte.. aj ked len cez dieta. Neviem, ako sa moze zachovat ona, ak by prisiel domov s darcekom od teba... ja by som mu na tvojom mieste radsej iba zavolala... a popriala. Neviem:)

marko

chcem sa vas este opytat na vas nazor. Ma syna a rozumieme si,nemoze za to aku ma mamu,ale neviem co na mikulasa,vianoce,narodeniny....ci mu mam nieco kupovat,alebo na nich zabudnut.