VZTAH=PENIAZE

Príspevok v téme: VZTAH=PENIAZE
marko

Mam otazku. Priatelka chce aby som jej mesacne financne pomahal. Chce mesacne peniaze,vraj aby si mohla viac dopriat. Chodi do roboty a vraj jej to nestaci. Povedal som jej nech si najde tku robotu kde bude lepsie financne ohodnotena a ona,ze nie,ze jej ta robota vyhovuje a chce peniaze odomna. neni mi zena,nemame spolu deti.... Povedal som jej NIE. Vraj som lakomi. Niesom,ale peniaze jej nedam do ruky,ak nieco chce kupim jej to.No a koli tomu sme sa rozisli,vraj jej nedoprajem a su druhy ktori si ju budu vazit a dopraju jej aj viacej. Co s takou zenou? Jaaaj a ze ja sa mam starat o vsetko o nasu buducnost a ona bude len peniaze minat. Ze muz je na to aby zarabal a ona sa starala o domacnost a deti uz nechce.

kučierka

Ani nie.Su typy zien ktore vyzaduju pozornost,starostlivost a hlavne zabezpecenie.Oni nemusia nic ty vsetko.Rok a pol je dost dlha doba,ale radsej teraz ako neskoro.Babulka nevie co zo sebou.Naozaj nebanuj.Ja viem mne sa to rozprava.Ber to ako dobru ziv.skusenost.Ved co je krajsie a vzacnejsie ako to co nadobudnete spolu.Moj je teraz mimo slovenska,aby zarobil na chatu.Tiez sa mi to nepaci,ze som neni s nim a nemozem mu pomoct.Ale pracujem na tom aby som sa po novom roku dostala za nim a ked chceme nieco spolocne tak sa na tom podielame spolu. Nedokazala by som sediet zo zalozenymi rukami a nech drie.

sii

psychologia: mysli si ze ked si mladsi tak si s tebou moze robit co chce!!!
To ste este tak dlho spolu neboli tak bud rad ze si to v podstate skoro zistil, po svadbe by bolo fakt neskoro

agina

Fiiiiha Marko, tak to je dost huste. Sama by som sa od hanby prepadla, keby som mala od svojho este len priatela pytat peniaze.Taku vyzirku a marnotratnicku by som tiez poslala kade lahsie.Je to vobec mozne??!! To ti normalne na drzovku povedala???Tak to je riadna zmija, ak jej nestacia peniaze z vlastnej vyplaty.Predpokladam vsak, ze byvate kazdy u rodicov.Ak by doslo na spolocne byvanie, tak to bude este horsie, pretoze ta holcina si ocividne nic nevazi a zrejme ani teba. Skus sa poobzerat po inej a tamtu psychoticku naladovu posli raz a navzdy k vode.

marko

aj to mi vykricala,ze jej uz ani kredit nedobijem. Ked som jej nosil drobnosti aby som jej spravil radost,hned sa ma opytala co som spravil,lebo darceky v obycajny vsedny den davaju len Ty co nieco spravia. Vraj vsetko co chceme mam nadobudnut ja som a nie spolu. predstavoval som si s nou zivot,ale toto ma uplne dorazilo. To co je za zenu?

izabelka 22

presne to som isla povedat ze v dnesnej dobe si velmi dievcata dovoluju a ked si myslia ze natrafili na takeho ze si ho omotali okolo prsta si myslia ze ich bude financovat ja mam priatela takeho ze si od neho ani nemusim pytat peniaze a sam mi da kupi mi co chcem este aj jeho kreditku mi strci ze chod si nakupit ale to je asi tym ze mi veri ze si nepokupim ozaj voloviny tak kupim si na seba veci ale zas to neprehanam ze kazdy den by som si kupovala a ona asi zacala zo zleho konca ked si od teba pytala mozno si nemala pytat a postupne by to prislo zalezi od ludi aky su ako si veria a ci tam je len to vyuzivanie alebo je to o laske ale nie len laske k peniazom