Mam otazku. Priatelka chce aby som jej mesacne financne pomahal. Chce mesacne peniaze,vraj aby si mohla viac dopriat. Chodi do roboty a vraj jej to nestaci. Povedal som jej nech si najde tku robotu kde bude lepsie financne ohodnotena a ona,ze nie,ze jej ta robota vyhovuje a chce peniaze odomna. neni mi zena,nemame spolu deti.... Povedal som jej NIE. Vraj som lakomi. Niesom,ale peniaze jej nedam do ruky,ak nieco chce kupim jej to.No a koli tomu sme sa rozisli,vraj jej nedoprajem a su druhy ktori si ju budu vazit a dopraju jej aj viacej. Co s takou zenou? Jaaaj a ze ja sa mam starat o vsetko o nasu buducnost a ona bude len peniaze minat. Ze muz je na to aby zarabal a ona sa starala o domacnost a deti uz nechce.
VZTAH=PENIAZE
No ňuňa to ze zdielas ten isty nazor je tvoja vec.Ludia sem pisu, pretoze potrebuju radu a ak to nepomaha fyzickemu zdraviu tak to urcite pomoze psychickemu zdraviu.Tato tema sem urcite patri.A ospravedlnujem sa za zmizni ......nahradim to takym slusnym:Ak ta tato tema rozculuje a posoby na teba nepriaznivo nezapajaj sa do nej .Dakujem
...malo tam byť Shakti,prepáč:-)
dena123...asi ťa to sklame,ale názor Shakty 12:08 zdielam aj ja a myslím si,že nie je agersivny a pudom ovládaný...je to racionálny,logický pohlad na skutočnosť!
Skôr by bolo na zamyslenie tvoja reakcia "zmizni z tejto témy"..tak kto je agresívny??:-)Pekný deňňň
Shakti ja si myslim ze na toto forum nepatria taketo agresivne pudom ovladane tipky ako ty....ak sa ti nepaci co zrejme nie zmizni z tejto temy TY.A nechaj ludi napokoji.Diky
:-DD v pohode,nebudes jedina :-DD
Jeeeeezis, klikla som na Shakti upozorni administratora!!!!Sorry Shakti.
na co si chcel vediet nas nazor?? riad sa v zivote vlastnym nazorom!
:-)
no lebo vztah je zalezitost iba! dvoch ludi a ked sa don primiesa tretia osoba je to vzdy hotova katastrofa!sice prida svoj objektivny pohlad na vec-co moze dobre fungovat v inych zivotnych situaciach ale nie vo vztahu,kde sa jedna o city.Tu to rieste prosim medzi sebou,namiesto vypisovania,vykecavania sa inym osobam si prosim so svojou polovickou sadnite a rieste spolu. Po pravde si treba uvedomit,ze to inych ani nezaujima a maju svoje vlastne problemi.
chcel som len vediet vas nazor. Tak prepacte,ze som to sem plietol. pekny den