VZTAH=PENIAZE

Príspevok v téme: VZTAH=PENIAZE
marko

Mam otazku. Priatelka chce aby som jej mesacne financne pomahal. Chce mesacne peniaze,vraj aby si mohla viac dopriat. Chodi do roboty a vraj jej to nestaci. Povedal som jej nech si najde tku robotu kde bude lepsie financne ohodnotena a ona,ze nie,ze jej ta robota vyhovuje a chce peniaze odomna. neni mi zena,nemame spolu deti.... Povedal som jej NIE. Vraj som lakomi. Niesom,ale peniaze jej nedam do ruky,ak nieco chce kupim jej to.No a koli tomu sme sa rozisli,vraj jej nedoprajem a su druhy ktori si ju budu vazit a dopraju jej aj viacej. Co s takou zenou? Jaaaj a ze ja sa mam starat o vsetko o nasu buducnost a ona bude len peniaze minat. Ze muz je na to aby zarabal a ona sa starala o domacnost a deti uz nechce.

SHAKTI

marko vy mate kolko rokov?? sa spravate obaja! ako deti v skolke,prepac,ale cely tvoj pribeh mi je dost smiesny..mimochodom robis presne to co ona,len inym sposobom..inak zrejme si chlap tak sa tak zacni aj spravat :-)

marko

SHAKTI este nieco. Napisala mi,ci som si to nerozmyslel,lebo jej chyba sex. Volal som jej,ale nezodvihala mi telefon. Napisal som jej,ze nie,nerozmyslel som si to a ani si to nerozmyslim. Vies co mi napisala? Ze dobre,ze na vianoce nebudeme spolu a za si ide uzivat von z druhym. Neda sa s nou porozpravat a nemam ani chut. Botka

marko

SHAKTI vies ona dokaze byt az neskutocne mila,ale vie byt aj aj moc neznesitelna. Je strasne naladova. Ona to vie,aka je,ale za to je ona a musim ju brat taku aka je,alebo... Len to som este chcel a uz sa k tomu nemienim vracat. Maj sa pekne aprajem Ti pekny den.

SHAKTI

neviem preco marko ale nejak sa mi nechce verit,ze ta zena je ozaj taka sv..ako opisujes a ak taka je tak nechapem co a preco to este riesis??

marko

ahoj SHAKTI,ano mas pravdu,za ak su problemi vo vztahu tak sa maju oni dveja o nich rozpravat,ale co ak jeden z nich sa nechce rozpravat? Napr.ona chce peniaze a pokial ich nedostane tak sa somnou nebude rozpravat.Chce to a hotovo,nic ju nezajma a uz vobec nie to,ze ja sa chcem o tom porozpravat. len to som Ti chcel povedat. Pekny vecer SHAKTI

SHAKTI

skuste citat este raz,mozno to pochopite..pointa je totiz v tom,ze komunikovat treba s partnerom nie s inymi osobami o problemoch vo vztahu,pretoze vztah stavia aj pada na komunikacii,by ste sa dost cudovali ake rozdielne myslenie maju muzi a zeny a potom dochadza zbytocne k problemom. O tom bola pointa mojho agresivneho pudoveho vyjadrenia :-DD tak pre mna za mna,to rieste aj tu,alebo sa vykecavajte inde,len sa potom nedivte ze vam krachuju vztahy...

katka30

SHAKTI, mas pravdu, ako sa asi musia citit ludia, co maju skutocne zdravotne problemy a niekto si tu riesi vztahy (aj ja). ale stale si myslim, ze je to lepsie ako tie temy ako o zehleni vlasova a satoch na stuzkovu. vsak kvoli vztahom mnohi ludia prichadzaju o psychicke zdravie, tak nam odpust tieto temy. dik :-)

star

my s priatelom sme v zahranici a obaja mame spolu mesacny prijem 80 tis. byvanie si platime spolu napoly, no niekedy ked chodime po nakupoch a nieco si vyberiem, tak vytiahne kartu a zaplati to on, no nase ideme do ineho obchodu, nakupime nieco a platim ja a tak dokola, nikdy sme sa koli peniazom nehadali ze co kto plati, mame super vztah, obaja tvrdo makame a vazime si peniaze. ked sme boli v nudzi a priatel nemal pracu a mal nejake dlhy, tak som mu pomahala ako sa dalo az kym si nenasiel pracu a nikdy som ho peniaze nepytala naspat. lubime sa a to je hlavne

mimi.a

nejak sa tá diskusia zvrhla na vyháňaciu:)) Milá Shakti, chalan je citlivý, potreboval sa vyrozprávať a vypočuť názor iných, tak prečo nie tu?? Veď je to to isté ako psychoanalýza.. ibaže podstatne lacnejšie. Tak ho nechaj, keď sa ti nepáči, nečítaj. Ale zas rešpektujem tvoj názor a nevyháňam ťa. O tom je diskusia, že každý sa má právo vyjadriť. Takže nebudeme toto právo brať ani Markovi.
Marko, aj 15-ročný chalan je ešte dieťa.. aj keď už veľké... ak by mamine prekážalo, že mu dávaš darčeky, choď s ním do kina alebo na kofolu a preberte "chlapské" problémy:))) Toť vše, čo som mala na dušičke:))) Všetkým Vám prajem pekný deň