Svrbenie celeho tela

Príspevok v téme: Svrbenie celeho tela
svrbi!!

nasiel som uz v roznych prispevkoch o tom hodne ale nikto nepopisal presne vsetky symptomy tak sa o to pokusim ja. po kazdom sprchovani ma po par minutach priserne zacne svrbiet plosne cele telo na viacerych meistach naraz. na pokozke ziadne priznaky ani zmeny vsak nepozorujem. po cca 20 minutach to postupne uplne ustupi. cely den je pokoj. nasledne ked idem spat po lahnuti do postele ma zacina opat svrbiet avsak nie telo ale iba nohy a ruky (odkryte casti pokozky). taktiez pocas noci sa zvyknem zobudit na svrbenie noh co opat po cca 20 minutach prestane. tiez rano po prebudeni ma opat cca 20 minut svrbi telo. co to moze byt? cim to je ? co mam vyskusat? na ake testy mam ist? k akej doktorke? poradte mi vsetko co mozete chcem o tom vediet vsetko co sa da. dakujem

Severka

ma svrbievajú nohy keď si oblečiem pančochy a idem von. A keď si to dám doma dole tak to prejde.

V lete mávam plotničky všade a svrbí ma celé telo.

Severka

svrbenie pokožky môže byť aj zlá funkcia žlčníka, alergia či intotolerancia na potraviny a tak. Najlepšie zájdi k lekárke a povedz jej, čo ťa trápi a poposielá ta rôznym odborníkom. Ktorí ti budú brať krv a zisťovať čo ty je. Ale neboj nebude to vážne.

Ak nemáš pri tom horúčky a zväčšené nebolestivé uzliny.

Pitbul19

Ahooj ja mam ties ten problem zos svbenim po rukach nohah a bruchu mal som aj pluzgiere na rukach bol som pri koktorovi na eniekciu aj masticku mi predpisal ale nezabralo to co stym mam robitt uy na to mam nervi stale to iiste do kola ako citam tu vela ludi maju s tim problemi odporuc mi niecco prosim dakujemm cakam??

trinastka

moze to mat suvislost aj z lymfatickymi uzlinami bacha nato ja som svrbenie prekonala vlete myslela som si ze to je alergia potom to preslo a vcera mi na sono krku zistili zvecsene lymf.uzliny cakam na dalsie vysetrenia mam strach potom dam vediet

rinkovazena

PROSIM VAS CHCELA BISOM VEDIET VELMI MA TRAPI SVRBENIE CELEHO TELA AZACERVENANIE ZACNE MATO SVRBIET TRVA TAK ASI POL HODINI NIEKEDI MENEJ ASAMI ZACERVENEJE PRITOM POKOZKA UZ MATO TRAPI ASI ROK PROSIM OMOZTE MIA AK MOZETE VOPRED VAM DAKUJEM OSTAVAM S POZDRAVOM

tonicek

taktiez to nedokazem pochopit.no, tak ako je zlozita psichicka stranka jednotlivca takto mne prinalezi si vysvetlit viacere skutocnosti o svrbeni tela a pod.rano ,ci vecer,sprchovanie,teplota , nejake kremy amydla ,vstres a aj potenie,tomu podobne.a hlavne ak clovek nema peniaze.v takomto momente ma svrbi okrem hlavy este aj moje nervy

domenico

mili pisatelia.....to svrbenie je velmi vazne....mne osobne to zacalo len nevinnym svrbenim po sprchovani.Neskor sa to stupnovalo a nemohol som spat.Cloveka to uplne znici...je to nevyliecitelne no su lieky co vam to ztlmia a tak je najlepsie vyhladat kozneho lekara.Nepodcenujte to.V priebehu jedneho dna sa vam moze cele telo obsypat vyrazkami.

Joo

proste poslednu dobu ,vzdy po sprche mam strasny pocit akoby mi "nieco" uskodilo ja neviem ci to je mydlo ci voda
nikdy som to nemala .....moze to byt alergia ?