Svrbenie celeho tela

Príspevok v téme: Svrbenie celeho tela
svrbi!!

nasiel som uz v roznych prispevkoch o tom hodne ale nikto nepopisal presne vsetky symptomy tak sa o to pokusim ja. po kazdom sprchovani ma po par minutach priserne zacne svrbiet plosne cele telo na viacerych meistach naraz. na pokozke ziadne priznaky ani zmeny vsak nepozorujem. po cca 20 minutach to postupne uplne ustupi. cely den je pokoj. nasledne ked idem spat po lahnuti do postele ma zacina opat svrbiet avsak nie telo ale iba nohy a ruky (odkryte casti pokozky). taktiez pocas noci sa zvyknem zobudit na svrbenie noh co opat po cca 20 minutach prestane. tiez rano po prebudeni ma opat cca 20 minut svrbi telo. co to moze byt? cim to je ? co mam vyskusat? na ake testy mam ist? k akej doktorke? poradte mi vsetko co mozete chcem o tom vediet vsetko co sa da. dakujem

milors

cawte mam neprijemne svrbenie celeho tela najma koza v hlave a zozadu na krku...neviete prosim vas co to moze byt??

dotko

Doporučujem čisto prírodný bylinný produkt Tradičnej čínskej medicíny ZHENG4 SKIN ALLERGY.Účinne ošetruje postihnuté miesto, znižuje alergickú reakciu na alergén, tlmí svrbenie a ošetruje postihnutú pokožku.

mmona

Ahoj, aj ja mam problem so svrbenim tela, ale su to len ruky a nohy. pred nedavnom som bola u lekarky, lebo po celom dni na slnku sa mi vytvorili pluzgieriky na rukach, nohach a bruchu a vtedy to svrbenie zacalo. pluzgieriky su prec, ale svrbenie neprestalo :(myslela som, ze je to alergia na slnko, ale potom som prisla na to, ze som pouzila opalovaci krem po zaruke. presli uz ale asi tri tyzdne, ale to hrozne svrbenie mi ostalo. pokozku mam hladku, len svrbi a prenieslo sa mi to uz aj na tvar:( dovtedy som nic take nemala:( sprchujem sa pravidelne vo vlaznej vode a pouzivam po sprchovani excipial u lipolotio a nic :(

6Nika

ahojte... ja mam poidobny problem.... od februara na sem- tam zacalo svrbiet telo.. cele telo... ale po chvili to preslo, lenze za posledne dni je to neunosne.... isla som k mojej alergologicke a da mi poradila nasledovne...
1,vysadila mi jeden liek, co to moze sposobovat(beriem vela inych liekov koli oblickam)...
2, zakazala mi jest e-ckove, kysle jedla a konzervy
3, povedala ze by som nemala nosit tmave oblebecenie, lebo to obsahuje tusim ze kobalt a nikel..(a je jedno ci je slovenske a co zo zahranicia)
4, tiez mi predpisala infectoscab, to je na svrab.. povedala ze ho na 99,99999% nemam ale pre istotu...
5, ziadne ine telove mydlo ako lipikar(popripade nejake detske, ale nie johnson´s)
6, telove mlieko len excipial u lipolotio
toto mydlo aj krem len v lekarni... je to sice drahe ale vraj ostatne ako nivea, garnier, dove obsahuju same srajdy...
7, predpisala mi nieco na alergicke reakcie....
a samozrejme pecenove testy a popripade potom testy na alergiu... takze si myslim ze sa oplati navstivit alergologa..ale nejakeho dobreho dost na tom zalezi...
a teraz to robim 2 den a citim zlepsenie.. nesvrbi ma to nonstop ale semtam to aj prejde..:D.... a este hovorila ze ked nemam kvalitne mydlo na sprchovanie tak mi ta sprcha viac len ublizi, stym ze mi len viac vysusi pokozku..ze aj ked mi ta sprcha na chvilu pomoze ale po case to bude ĺen horsie..:D...
tak vela stastia aby vam to preslo..:D

carcus

Svrbenie celého tela-to prežívam posledné tri dni. U mňa je čistota tela prvoradá,až moc.som z toho zúfalí, - poraďte...

Rudolfina

Milý Dárius :))

Nepredpokladám, ze je problem v hygiene Ty humorista :))
Sprchujem sa každy den minimalne 1 x, aj ked máme doma pokazenu sprchu (lebo ju nevies opravit Ty potkanik jeden), oplachnem si aspoň nohy v lavore :))
A teraz bud mudry...

Rudolfina

Chcela by som Vás veľmi pekne poprosiť o radu ohľadom svrbenia. Zacalo sa to asi pred vyse mesiacom. Prvý krát som si to náhodne všimla vo fitness centre, začalo ma svrbieť stehno, potom som bola doma chora a brala antibiotiká, vtedy to zacalo byt coraz intenzínejšie. Najprv som priznaky nebrala važne, ale teraz nic neberiem už mesiac a cele telo ma napriek tomu svrbi. Je to peklo. Vazne peklo, svrbia ma stehna, lytka, brucho, ruky. Dnes som sa tak doskriabala vo vani, ze mi tiekla krv z nohy. Mam skrabance, ako by ma macka doskrabala, dokonca niekedy modriny. Je jedno, ci sa okupem, prezleciem, nakramujem 2 x denne cele telo, lebo mi to niekedy pripadá ako by som mala vysusenu pokozku. Nespim poriadne a som z zoho cela nervozna, az mi je niekedy do placu od zufalstva. No a v poslednych dnoch sa mi aj priateľ sťažuje na podobné priznaky, ma suchu pokozku, neviem, ci to s tym suvisi. Pred styrmi dnami sme dali psika sestre, objednali cističku vzduchu, zajtra by mala prisť. Neviem, ci nie som na nieco laergicka, ci to je vo vzduchu, lebo na jednej stene mam trosku problemy s plesnou od susedov. Mimochodom cez den, ked som v praci a mimo domu ma to skoror nikdy neskriabe, len doma. Skúste mi prosim poradit, mám 31 rokov a nikdy predtym som problemy s pokožkou a svrbenim nemala, akurat byvam castejsie chora, co sa týka prechladnutia a tak, ale inak nic.
Dakujem velmi velmi pekne :) ) uz som naozaj zúfala :( (

barborka9

Ahoj.Aké používaš pracie prostriedky?Mňa tiež svrbela pokožka . Začala som používať na pranie ARIEL active gel capsules - ružové . Nemáte i veľmi vápenatú vodu? Skrátila som dobu sprchovania,používam prírodné pivné mydlo,po sprchovaní trochu prírodného oleja Suhada z Lídla s ryžou a zázvorom.Večer užijem MagneB6,ráno kalcium,omega3 lOOOmg,večer probiotikum Lactoseven ,strava skôr jednoduchá,sezónne ovocie.Môj príspevok je ako Popoluška v porovnaní s ostatnými,ale možno Ti niečo povie.