Dobry vecer. mam hroznu dilemu. moj priatel, s ktorym chodim uz 3 roky je takmer ideal. pekny, oddany, muzny, verny, ale.. Nevie NIC vybavit, zariadit, je neschopny ako male dieta. desim sa toho, ako sa chce postarat o rodinu a to ma uz 40 rokov. chce mat deti, ale kde budeme byvat? pod mostom? ake take peniaze sice zarobi, ale hned pomina. nema nic, len saty. a to cely zivot pracoval. povedzte uprimne, vydali by ste sa za takeho muza? ja nie som ziadna zlatokopka, len mam strach z takej buducnosti
PEKNY, DOBRY, VERNY A ....CHUDOBNY
no tak tento vztah by som urcite neukoncila, pretoze by som takyto vztah ani nezacala... rozumiem, ze si mozno na zaciatku vztahu nim bola ocarena ako skvelo vyzera a ako je do teba zamilovany, ale konecne sa ti zacali otvarat oci a myslis aj na vasu (hlavne by si mala na svoju) buducnost. a zamysli sa - preco skoncilo jeho predosle manzelstvo? jeho manzelke zrejme tiez zacali prekazat jeho "skvele" vlastnosti..
to je pekne ze je verny a dobry, ale z toho sa nenajes. vyzera neschopny sa postarat o rodinu a s takym sa chces brat? a deti co? sa budu past na luke? deticky stoja sialene vela penazi, takze o tom ani nerozmyslaj ak nechcete zit z ruky do ust.ty budes varit, starat sa o deti, zarabat a on ani nezdvihne nohy zo zeme ked budes vysavat. pekna vizia buducnosti
no, vidim, baby, ze ste vsetky proti. je to pravda, ze muz by mal nejak zabezpecit rodinu svojou pracou a nie spoliehat sa, ze nieco zdedi po rodicoch ako ten moj. ale zase ma taky odzbrojujuci usmev ako babatko, je velmi mily a citim sa s nim bezpecne, lebo sa nikoho neboji a nikto si nanho netrufne, vyzera ako taky zalubeny bodyguard, ho charakterizovali moje kamosky :-). ma siroke ramena, byciu siju a je cely potetovany. napriek tomu ma velmi dobre srdce, taku kombinaciu som este nevidela. ale ja som slaba a mam aj zdravotne problemy, tak vela nezarobim, tak nemozem zivit takeho 100kiloveho chlapa, aj vela zje. doma nevie nic urobit, iba varit, upratovat vobec, iba neporiadok, aj na vysavanie je lenivy. opravit alebo zmajstrovat doma nic nedokaze, aj by chcel, ale je taky nesikovny. paci sa mu cely den lezat v posteli a citat knihy. vsetky peniaze dava na oblecenie a jedlo v restauraciach a zabavu, samozrejme aj mna pozve.
Jeeeeezis Katka!!! Nema zmysel zostavat s takymto clovekom. Ak uz teraz vidis zasadne chyby a rozdiely na partnerovi, co potom posvadbe???
Podla mna neviem ako ti mam poradit.Neviem ako dlho ste spolu,ako sa naozaj lubite,ci spolu zijete,ak nie,ako casto sa vidite...vela faktorov.Ale ak ta naozaj lubi,a ty chces aby si urobil vodicak,alebo konecne sa rozviedol,tak ti to splni.Nast si lepsiu pracu a dobre si zarobit niekedy neni lahke a hlavne na Slovensku.Ale kdo naozaj chce tak si ju najde,ked nie na Slov.tak v zahranici,kde sa lepsie zaraba.Ja osobne zavrhujem zastaralu mienku o tom,ze muz je hlava rodiny a mal by zarabat viac ako zena.Ja osobne zarabam 3krat viac ako moj priatel a nemam s tym ziadny problem.Ale som si ista,ze keby som zostala tehotna alebo mala zdravotny problem,moj priatel by nas vedel zabezpecit.
No neviem neviem. Chlap by mal byť akou takou istotou v rodine. Predstav si že pôjdeš na materskú a ..... keď nie je schopný postarať sa sám o seba tak nečakaj že sa postará o vás. To je asi taký salámista, všetko má na háku. Hlavne že má oprané, napapaný, vysexovaný...... Ruky preč od neho.
Chapem, ale na co ti je atraktivny muz ktory je hlupy, neschopny a bude ti vysiet na krku. Prepac za silne slova ale niekedy je chlap omnoho pritazlivejsi ked ma prehlad, je ambiciozny, progresivny aj v profesionalnom zivote a dokaze vytvorit dobre financne i citove zazemie pre svoju rodinu.
nevie soferovat, ani sa nikdy nepokusal urobit si vodicak. je uz 5 rokov v rozvodovom konani a nie je schopny sa rozviest, i ked davno jeho zena zije s inym. teraz stratil pracu i ubytovanie a chce si najst podnajom s dakymi spolubyvajucimi, v 40tke! :-((
Ahoj Katka.Rada by som ti nejako poradila.Mohla by si ho trochu viac konkretizovat?
on sa aj chudak snazi, place, ze ho chcem opustit. ale ja vidim, ze nema skratka dostatok IQ, aby vykonaval dajaku narocnejsiu pracu, kazdy mame svoje limity. na druhej strane, schopnejsi muzi, ktorych poznam zase nemaju take dobre vlastnosti ako on- oddanost, milotu, atraktivnost. napriek tomu aky je nemozny mali onho zeny vzdy zaujem, asi ma dobre geny, myslim po fyzickej stranke