Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

PEKNY, DOBRY, VERNY A ....CHUDOBNY

Príspevok v téme: PEKNY, DOBRY, VERNY A ....CHUDOBNY
katka30

Dobry vecer. mam hroznu dilemu. moj priatel, s ktorym chodim uz 3 roky je takmer ideal. pekny, oddany, muzny, verny, ale.. Nevie NIC vybavit, zariadit, je neschopny ako male dieta. desim sa toho, ako sa chce postarat o rodinu a to ma uz 40 rokov. chce mat deti, ale kde budeme byvat? pod mostom? ake take peniaze sice zarobi, ale hned pomina. nema nic, len saty. a to cely zivot pracoval. povedzte uprimne, vydali by ste sa za takeho muza? ja nie som ziadna zlatokopka, len mam strach z takej buducnosti

garniera

Zdravotne problemy mas asi v oblasti chrbtice, myslim si. Ja viem, co to je premyslat nad rozchodom z kazdej strany, lebo sama mam zdravotne problemy a zvazujem rozchod s praitelom, ale , bohuzial, musim zvazovat aj svoju prognozu.

katka30

Garniera, mam uz vyse 30,takze biologicke hodiny sa zobudzaju, aj ked to dako strasne este neprezivam. pracujem v oblasti prava, s pravnikmi, ale nechcem to moc specifikovat, lebo na toto forum chodi aj moja mama a keby zistila, ake je to moje "babatko" v skutocnosti nemozne, prestala by ho mat rada. lebo moji rodicia nevedia o jeho financnej situacii a celkom nam fandia. zdravotne problemy mam po uraze, nie je to zivot ohrozujuce, ani to nevidno, ale mozem sa len malo pohybovat

garniera

Katka, ja to chapem tak, ze ho nechces opustit. A my ta nepresvedcime. Ak sa pri nom citis dobre, tak skus s nim zit, a to hned. Preco by mal zit v podnajme s kamaratmi, ak by mohol s tebou. A daj si trebars limit jeden rok a uvidis, ako by vam to slo. Prinut ho ist na vodicak (ved kto ta odvezie do porodnice?), davaj mu stale ulohy a bud na neho tvrda. Ak to pojde, tak super, a ak nie, tak budes vediet, na com si a nikdy si nebudes moct vycitat ze si to neskusila. A mimochodom, mozes napisat ake mas zdravotne problemy, ktore ta suzuju? Aka je tvoja praca?

katka30

ja som taka divna, kedysi v skole som bola najkrajsia z mojich kamaratiek v triede a teraz oni uz maju usporiadany zivot, deti, manzela, domy a ja sa len tak pretlkam s tymto 100kilovym babatkom, o ktore sa treba starat

fraisee

katka a ty ako rozmyslas? ze budete mat nadherne deti lebo ste obaja pekni? a kto tie nadherne deti bude zivit? a nie kazdy chlap co ma 40 je bud chudony a dobry alebo bohaty a zly

katka30

jeho manzelka je alkoholicka a troska, uz to, ze si taku zenu vybral kedysi za manzelku nehovori v prospech jeho mudrosti.

katka30

viem :-(( ale zase by sme mali zlatucke deti, keby boli take pekne a mile po nom. ani ja nie som skareda. je to asi luxus mat deti s niekym, s kym sa fyzicky hodis, ale po materialnej stranke to neklape. zivot je plny kompromisov a ja sa to neviem naucit.. skratka neviem si predstavit zalozit si rodinu s niekym sice schopnym a bohatym, ale kto sa mi az tak nepaci