Dobry vecer. mam hroznu dilemu. moj priatel, s ktorym chodim uz 3 roky je takmer ideal. pekny, oddany, muzny, verny, ale.. Nevie NIC vybavit, zariadit, je neschopny ako male dieta. desim sa toho, ako sa chce postarat o rodinu a to ma uz 40 rokov. chce mat deti, ale kde budeme byvat? pod mostom? ake take peniaze sice zarobi, ale hned pomina. nema nic, len saty. a to cely zivot pracoval. povedzte uprimne, vydali by ste sa za takeho muza? ja nie som ziadna zlatokopka, len mam strach z takej buducnosti
PEKNY, DOBRY, VERNY A ....CHUDOBNY
to mi je luto? takze by si sa s nim chcela rozist, ale neda sa to?
Zdravotne problemy mas asi v oblasti chrbtice, myslim si. Ja viem, co to je premyslat nad rozchodom z kazdej strany, lebo sama mam zdravotne problemy a zvazujem rozchod s praitelom, ale , bohuzial, musim zvazovat aj svoju prognozu.
Garniera, mam uz vyse 30,takze biologicke hodiny sa zobudzaju, aj ked to dako strasne este neprezivam. pracujem v oblasti prava, s pravnikmi, ale nechcem to moc specifikovat, lebo na toto forum chodi aj moja mama a keby zistila, ake je to moje "babatko" v skutocnosti nemozne, prestala by ho mat rada. lebo moji rodicia nevedia o jeho financnej situacii a celkom nam fandia. zdravotne problemy mam po uraze, nie je to zivot ohrozujuce, ani to nevidno, ale mozem sa len malo pohybovat
A este, kolko mas rokov?
Katka, ja to chapem tak, ze ho nechces opustit. A my ta nepresvedcime. Ak sa pri nom citis dobre, tak skus s nim zit, a to hned. Preco by mal zit v podnajme s kamaratmi, ak by mohol s tebou. A daj si trebars limit jeden rok a uvidis, ako by vam to slo. Prinut ho ist na vodicak (ved kto ta odvezie do porodnice?), davaj mu stale ulohy a bud na neho tvrda. Ak to pojde, tak super, a ak nie, tak budes vediet, na com si a nikdy si nebudes moct vycitat ze si to neskusila. A mimochodom, mozes napisat ake mas zdravotne problemy, ktore ta suzuju? Aka je tvoja praca?
ja som taka divna, kedysi v skole som bola najkrajsia z mojich kamaratiek v triede a teraz oni uz maju usporiadany zivot, deti, manzela, domy a ja sa len tak pretlkam s tymto 100kilovym babatkom, o ktore sa treba starat
uz davno si ho mala nechat-ruky prec od takehoto muza!naco ti bude taka okrasa?este si v zivote poplaces!
katka a ty ako rozmyslas? ze budete mat nadherne deti lebo ste obaja pekni? a kto tie nadherne deti bude zivit? a nie kazdy chlap co ma 40 je bud chudony a dobry alebo bohaty a zly
jeho manzelka je alkoholicka a troska, uz to, ze si taku zenu vybral kedysi za manzelku nehovori v prospech jeho mudrosti.
viem :-(( ale zase by sme mali zlatucke deti, keby boli take pekne a mile po nom. ani ja nie som skareda. je to asi luxus mat deti s niekym, s kym sa fyzicky hodis, ale po materialnej stranke to neklape. zivot je plny kompromisov a ja sa to neviem naucit.. skratka neviem si predstavit zalozit si rodinu s niekym sice schopnym a bohatym, ale kto sa mi az tak nepaci