Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

PEKNY, DOBRY, VERNY A ....CHUDOBNY

Príspevok v téme: PEKNY, DOBRY, VERNY A ....CHUDOBNY
katka30

Dobry vecer. mam hroznu dilemu. moj priatel, s ktorym chodim uz 3 roky je takmer ideal. pekny, oddany, muzny, verny, ale.. Nevie NIC vybavit, zariadit, je neschopny ako male dieta. desim sa toho, ako sa chce postarat o rodinu a to ma uz 40 rokov. chce mat deti, ale kde budeme byvat? pod mostom? ake take peniaze sice zarobi, ale hned pomina. nema nic, len saty. a to cely zivot pracoval. povedzte uprimne, vydali by ste sa za takeho muza? ja nie som ziadna zlatokopka, len mam strach z takej buducnosti

katka30

Dakujem za nazor Lenush. aj celkom dobry postreh si tam dala. ale nemyslim si, ze tato tema je lahkovazna, lebo ide o dilemu, ktora ma trapi a zavisi na tom moj buduci zivot. vsak sa pozri na ine temy - ako "ako si zehlit vlasy" alebo "saty na stuzkovu" ktore podla teba nie su trapne?

Lenush

mas vlastnu hlavu, mala by si sa sama rozhodnut. aj ked si myslim, ze cela tato tema je trapna. rozoberaju sa tu omnoho dolezitejsie veci ako su tvoji "napadnici", ktorych mas mimochodom 500 a kazdy o teba ma zaujem.. neuraz sa, ale o tychto veciach sa bez bavit na pokec s mladezou o 10 rokov mladsou, ale rozumovo rovnako vyspelou. a tiez je velmi zaujimave, ze v nazve temy si najskor uviedla PEKNY a az ako posledne, to, ze je VERNY.. neuraz sa, ale mne si na smiech

katka30

podla mna mam dve moznosti: 1) zit zivot v luxuse s nemilovanym muzom, akych par poznam, co by ma chceli, alebo 2) zit tazky zivot v skromnosti s niekym, na kom mi zalezi a ma dobry genofond. vy by ste si co vybrali?

Lenush

nikdy by som nepovedala, ze mas 30 rokov. ale ak je to ozaj pravda, tak je to fakt smutne. na svoj vek by si mala byt dostatocne rozumna na to, aby si zvazila vztah s priatelom a zamyslela sa nad nim.. a aj nad sebou by si mala

vicodin

neviem co do nej utocite, podla mna to bola otazka zo zufalstva a hlada niekoho kto povie: ked milujes nie je co riesit aby si potom s cistym svedomim s nim rodinu mohla zalozit...no podla mna je to blbost, ak sa chlap nevie postarat aj napriek tomu ze sa snazi.... by som ho poslala dovi dopo