Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

PEKNY, DOBRY, VERNY A ....CHUDOBNY

Príspevok v téme: PEKNY, DOBRY, VERNY A ....CHUDOBNY
katka30

Dobry vecer. mam hroznu dilemu. moj priatel, s ktorym chodim uz 3 roky je takmer ideal. pekny, oddany, muzny, verny, ale.. Nevie NIC vybavit, zariadit, je neschopny ako male dieta. desim sa toho, ako sa chce postarat o rodinu a to ma uz 40 rokov. chce mat deti, ale kde budeme byvat? pod mostom? ake take peniaze sice zarobi, ale hned pomina. nema nic, len saty. a to cely zivot pracoval. povedzte uprimne, vydali by ste sa za takeho muza? ja nie som ziadna zlatokopka, len mam strach z takej buducnosti

katka30

ale predsa nejake sympatie telesne predsa musia byt. tento chalan z internetu ma asi chce, lebo mi uz 2x pisal po nasom stretnuti, ale ja by som sa ho ani dotknut nemohla. ja neviem, ked je muz maly a chudy, tak nema ani stipku sexappealu pre mna, aj ked on ma dva hotely

SHAKTI

vyzor urcite nie katka30-vyzor je vec,ktora sa lahko zmeni,pominie,ale vnutorne hodnoty zvacsa ostavaju a menia sa tazko.. aj ked nezodpovedny partner..no nechcela by som.To aky skutocne je zistis podla toho ako sa sprava k rodicom,detom..partneri by sa mali doplnat,nie,ze jeden bude mat vsetko,isto ani ty nie si dokonala..ale je to tvoja volba co si vyberies,ani vyzor ani majetok podla mna to najdolezitejsie nie je.

katka30

ja neviem ci som velmi vyberava. ale tento chalan co som teraz ho videla, to bola hroza. uzke pliecka ako decko, stuple telicko. ma sice hrozne majetky, ale to radsej pri mojom krasavcovi chudobnom zostanem. a co je pre vas dolezite? vyzor alebo ostatne veci?

SHAKTI

katka30 nemozme mat vsetko a dokonalost neexistuje...skus sa zamysliet,ktore "veci"na muzoch su pre teba tie najdolezitejsie-musi mat skutocne vsetky aby to bol tvoj "pan dokonaly"alebo staci jedna,ci par..?

katka30

rozhodla som sa, ze sa skusim zoznamit aj s niekym inym a porovnam to. dnes som bola na rande z internetu s jednym muzom. je schopny, pracovne uspesny, mily, ale keby ste videli ten vyzor...

katka30

no radsej si to poriadne zvaz. z vlastnej skusenosti teraz viem, ze LEN v nudzi spoznas priatela. kolko akoze dobrych kamaratok sa na mna vykaslalo, ked mi nastali zdravotne problemy. zaujimave ze v takychto situaciach su muzi ovela spolahlivejsi, kamarati pri mne zostali vsetci

garniera

zvazujem rozchod, je to pravda, ale vzdy ma to vystrasi, lebo on stoji vzdy pri mne ked je zle a viem ze aj bude. uz sme sa o tom stokrat bavili, vie, ako sa citim a bojuje. ale stale ked zavriem oci a myslim na buducnost, nevidim ho tam a desi ma to. takze asi tak. tiez mi je z toho smutno. ale nejako sa to vyriesi, musim tomu verit.