Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

PEKNY, DOBRY, VERNY A ....CHUDOBNY

Príspevok v téme: PEKNY, DOBRY, VERNY A ....CHUDOBNY
katka30

Dobry vecer. mam hroznu dilemu. moj priatel, s ktorym chodim uz 3 roky je takmer ideal. pekny, oddany, muzny, verny, ale.. Nevie NIC vybavit, zariadit, je neschopny ako male dieta. desim sa toho, ako sa chce postarat o rodinu a to ma uz 40 rokov. chce mat deti, ale kde budeme byvat? pod mostom? ake take peniaze sice zarobi, ale hned pomina. nema nic, len saty. a to cely zivot pracoval. povedzte uprimne, vydali by ste sa za takeho muza? ja nie som ziadna zlatokopka, len mam strach z takej buducnosti

katka30

? preco by som si mala vymyslat, Frontman? naco by som tym stracala cas? chcela som len pocut nazory inych zien na tuto problematiku

fraisee

nemusis si brat quasimoda, to od teba nikto nechce. no ak sa budes obzerat iba za peknym zovnajskom, tak zle skoncis. clovek ti musi byt sympaticky aby si si s nim nieco zacala, o tom niet pochyb. lenze ak vyslovene hladas krasavcov, tak je to o niecom inom

katka30

viem. vsak ten moj frajer sa aj snazi, aj novu robotu si minuly rok nasiel kvoli mne, dokonca aj veducu poziciu - sefoval 15 ludom, ale teraz ho z nej vyhodili, povedali, ze kvoli tym tetovaniam. objektivne povedane, nema dostatok IQ, inak je zlaty.

katka30

podla mna to, ze sa dvaja ludia navzajom fyzicky pritahuju, je znak, ze by mohli mat vydarene potomstvo. co z toho ked je niekto dobry a bohaty, ale nepritahuje ta? raz sa o mna zaujimal jeden taky muz, nie prilis pekny, ale inak same kladne vlastnosti, ale ked som si predstavila, ze ked by sme mali spolu dieta, z perinky by sa na mna pozeralo nase dieta s jeho ocami a zrastenym obocim, bolo po romantike. podla mna to je instinkt - kto je pre teba vhodny partner a kto nie.

fraisee

moment a ja som ti kedy povedala ze mas hladat prachaca? vies, ono staci aby to bol obycajny clovek ale ktory sa neboji roboty a da ti nejaku korunu a nie ze vsetko minie na jeho oblecenie a taky co mysli na buducnost.

katka30

no vsak z toho som nestastna, ze ako budem zit s muzom, ktory zije z ruky do ust. o tom som sa chcela poradit. keby som napisala, ok, nevadi mi, ze ten milionar zo vcerajska je priserny a pri sexe s nim by som si asi musela dat antidepresiva, ale hlavne, ze ma prachy, to by sa ti lepsie pacilo Fraisee? kult penazi nie je plytky?

fraisee

ty mas zmyslanie ako 15 rocna pubertacka. mas vyse 30 a zivot ta nic nenaucil? pre teba je dolezita len krasa? stale len rozpravas aka si ty pekna aky je tvoj neschopny priatel pekny. dobre, ste pekni, ako miliony dalsich ludi. a co? co teraz z toho? co z toho ze ste pekni? z peknej ale prazdnej misy sa nenajes, to ti mala tvoja mama vtlct do hlavy