Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

PEKNY, DOBRY, VERNY A ....CHUDOBNY

Príspevok v téme: PEKNY, DOBRY, VERNY A ....CHUDOBNY
katka30

Dobry vecer. mam hroznu dilemu. moj priatel, s ktorym chodim uz 3 roky je takmer ideal. pekny, oddany, muzny, verny, ale.. Nevie NIC vybavit, zariadit, je neschopny ako male dieta. desim sa toho, ako sa chce postarat o rodinu a to ma uz 40 rokov. chce mat deti, ale kde budeme byvat? pod mostom? ake take peniaze sice zarobi, ale hned pomina. nema nic, len saty. a to cely zivot pracoval. povedzte uprimne, vydali by ste sa za takeho muza? ja nie som ziadna zlatokopka, len mam strach z takej buducnosti

katka30

ok, tak vam poviem nieco. ale dufam, ze to nebudu citat moji pribuzni. ani ja neviem preco, ale normalny muz ma nedokaze zaujat. iba hrubi bezkrki potetovani vypatlanci, ako povedala Agina.. raz velmi davno ma jeden taky znasilnil a odvtedy si hladam len muzov co sa nanho podobaju. myslite, ze to ma s tym suvis? Stockholmsky syndrom? tento moj frajer vyzera ako jeho dvojca. ale je pravda iny povahovo

agina

Katka ved ty ani sama nevies co chces. Ja osobne by som nikdy nechodila s potetovanym vypatlancom.Nikdy ma nepritahovala hruba sila.

frontman

katka, pripada mi naozaj dost neuveritelne, ze toto pise 30 rocna zena.
sama vies, ze on ako otec a manzel neprichadza do uvahy, to ti staci ze je pekny, drsny a silny?

katka30

Este jednu otazku, Fraisee. chcela by si mat deti s milionarom, ktory je prijemny a inteligentny, ale vyzera, pri vsetkej ucte, dost hrozne(maly a stuply, vyzeral pri mne ako moj syn:-), a ma vrodenu srdcovu vadu? nikto predsa nie je dokonaly, zalezi asi na tom, na aky kompromis pristupime

fraisee

tak teraz co by som robila ja. TAKZE: urcite by som nechcela mat deti s niekym kto ma nizke iq hoci dotycny moze byt aj zo zlata. dalej, urcite by som pri sebe nezniesla lenivca a muza, co by ani v 40tke nic nemal, lebo proste vsetky prachy ake kedy mal, tak prehajdakal a nadovazok chce mat rodinu ale nema ju ako zabezpecit (asi si neuvedomuje ze deti potrebuju jest, obliekat sa a chodit a sem tam idu na skolske vylety) a mohol by mat aj bielsi usmev ako jon bon jovi, aj tak by sa odomna pratal svinskym krokom. tot vse z mojej strany

fraisee

to ja chapem, muz by mal vediet zenu ochranit.. ale je uz len na tebe ci chces mat pri sebe ochrancu, ktory nepohne ani prstom a peniaze minie na seba. mala by si si zvazit priatelove pre a proti

katka30

to je pravda. je mozne, ze by to podedili po nom. aj to jeho vytrznicke spravanie v mladosti, asi z 5 ZS ho vyhodili..

katka30

on je pre mna krasavec, pre inych je prilis drsny. pre mna je dolezite mat muza, ktory sa ma zastane v pripade nebezpecia alebo utocnika. je to nieco z minulosti, nechcem to teraz rozoberat

fraisee

a este taka podotazka, ked tvoj frajer nema dostatocne iq, ake iq by asi mali vase pekne deti? nad tym sa uz nezamyslas co?