zvysi sa bazalna teplota v tehotenstve? ak este nemam istotu, ze som tehotna a meriavam si bazalnu teplotu, kvoli plodnym dnom, da sa podla zvysenia teploty zistit, ze by som bola tehotna?
-------------
Bazálna teplota - www.zdravie.sk
Meranie bazálnej teploty (BTT) - www.zdravie.sk
Bazalnej teplota v tehotenstve
ale - velmi, ale vazne velmi sa na to cele upinas, vravim ti, kym ti menstruacia nemeska, tak ti teplota nepovie nic, pretoze je taka ista v tom obdobi ako u tehotnej, tak aj u netehotnej...
hnedy vytok, no neviem, cakaj, este aspon 5 dni, musis cakat kym by ti menstruacia meskala, nestresuj prosim ta...
ahoj,tak z ruzoveho to dnes je hnedkasty -vytok?nic ma neboli ani na mn ani tehu.bazalka 37.1C akurat tak srdce zo sklania,za zasa nic? :-(
hm :-( bola som na wc.na papieri bol VELMI VELMI MALIKO RUZOVE VELMI SVETLE. zeby o 3dni skor mn
ahoj.bazalka dnes 37.1 C ,Vcera som mala cierne nohavicky a ku koncu dna som mala biely husty vytok bez zapachu(vecinou nosim svetle pradlo,tak ani neviem ked ten vytok zacal),dnes doobeda ma pobolievalo v strede podbrusku...mn cakam 31.8 dojdeNedojde
ahoj.dnes bola bazalka 37.1C zeby klesalaFuk fuk a zasa nic
ahoj,bazalka dnes 37.4 :-)
vyborne, tak muzovi povies, az ked si budes ista a radsej pockaj, bo ja som si na zaciatku snazenia velakrat vselico nahovarala, tak aby si aj ty nebola sklamana zatial cakaj ako sa to vyvinie ;-) inak drzim palce
izabela..nie nie on vie ze chceme BABO...len neviem ze bol den D..ani to ze ai meram atd....bolo mi zle co nikdy nebyva...atd malickosti...lenn ako som pisala nejdem sa nejako blazni tak mu t nevravim aby nebol sklamany.......tak som to myslela :-)
a dakujem za rady
tak na samotne kalkulacky sa az tak spoliehat neda, pretoze poovulacnu fazu nemusis mat presne 14 dni, ja som napriklad mala vzdy 11 alebo 12 dni, takze len kalendarna metoda nestaci na presne urcenie ovulacie, keby si si bazalnu teplotu merala cely cyklus, tak sa v tom rychlejsie zorientujes, plodne sa oznacuju myslim, ze nejake dva-tri dni pred ovulaciou a po ovulacii maximalne den, to kvoli tomu, ze spermie mozu vydrzat az 3 dni, ale vajicko vacsinou uz po par hodinach nie je schopne (len neviem povedat ci sa tak rychlo vyplavi, alebo strati nejake schopnosti, ale to je myslim jedno)...
takze skus merat stale, aj keby sa teraz nepodarilo a ak sa registrujes na modrom konikovi, tak tam je kopa bab co sa v tom uz vdaka vlastnym skusenostiam vyzna a urcite ti velmi rady pomozu, aj vysvetlia co treba... inak je vhodne este sledovat hlien, ktory sa tvori na krcku maternice a jeho konzistenciu, co sa tyka zistovania ovulacie a takisto je fajn sledovat aky je aj krcok maternice a v akej polohe je, bo pocas cyklu sa posuva a obcas je tvrdsi a potom zasa v istych fazach maksi, takze fakt sa tam skus nalogovat a dozvies sa toho vela aj o svojom tele a ako funguje a to je myslim celkom fajn, ked to zena vie... drzim palce ;-)))
aaaa dufam, ze manzel vie, ze tym skusate babo ;-) bo to vyznelo ako by o tom ani nevedel :-DDD
isabela...ano viem 17.8
to som zistila na niekolkych tych tehotenskych kalkulackach presne na 5 roznych,mne mn chodi na 30 dni a vzdy mi na tych kalkulackach vyslo 17.8 ovu neviem kolko presne predtym plodne a za tym datumom (17) tiez-polodne-tych je niekolko dni no ovu vraj len jeden...jasne ze moze a nemusi sa trafit casovo..no tento raz som ani neratala polodne dni,len som si len tak raz behala po strankach a vsade mi vyslo ovu na 17 a cert necert sme mali sex-tak dufam ze sa nalepilooooooo....ta uvidim nejdem sa nejako radovat..zatial len zbieram info,manzel nic nevie...