Zlatý Staphylococcus aureus – stafylokok

Príspevok v téme: Zlatý Staphylococcus aureus – stafylokok
IvanBA

Mam zlatý stafylokok. Zistili mi ho v juli,ale som sa nedostal k lekárke, kde bol vysledok až teraz.Poťiaži mam viac ako dosť,je to a iminite.Pil som v auguste- tolko tu popisovaný GSE - 5 dní 30 kvapiek GSE a potom menej ešte asi 6 dní, lebo som mal poťiaže so žalúdkom.Aj som si kloktal roztokom GSE,ale nič z toho.Poťiaže ako je nadcha, zatekanie do hrdla šteklenie, škrábanie v krku , výrážky, bolesti pier zvnutra a herpes sa točia dookola.
Teraz užívam 3 deň ATB-UNASYN, vitamínové doplnky,PROBIO-FIX 2x1.
denne.
Vie mi niekto poradiť, kto sa z tejto pliagy vyliečil ? Je mi jasné, že niečo v organizme asi stále ostáva.Na internete je o tom vela, aj doplnkou . Ja by som najradšej chcel radu od toho kto sa

RNG

minusa, striekaj si kazde 3 hodiny do oka koloidnu striebornu vodu, Ta vybije zlateho stafylokoka.
Inac je to velmi rozsirena bakteria a v poslednom case sa "vyslachtili" druhy odolne proti antibiotikam, takze je toho epidemia aj v nemocniciach.
Koloidna strieborna voda ale znici vacsinu bakterii, virusov, plesni a pod a je neskodna do oci, nosa alebo na pitie(3x2 lyzice denne oralne)

miňuša

ahojte, a co nazor na zlateho stafylokoka v oku??? nic som tu zatial o tom necitala...prave mi ho zistili...neviem kde a kedy som ho \"chytila\", ale zacinam mat obavy ako to dopadne...

kladika

bioregeneracne centrum skenar slovakia Kys.n. mesto pomoc ista! mne to vyliecili, aj kopu inych bacilov napr.toxoplazmozu, salmonelu, adenovirus, enterococcum faecium, coxackie...to bola moja diagnoza mala som kozne problemy a uz sa to dost zlepsilo bola som tam zatial 2 razy. fakt odporucam info je aj na nete. drzim palce

marcus

Moja 9r.dcerka má zl.stafylokoka v nose a musíme sa liečiť, pretože nám začali veľmi rýchlo padať vlásky,teraz chodíme na fototerapiu, aby jej narástli. Vlasy začali veľmi rýchlo padať/do týždňa/ sme mali niekoľko plešiniek a holé temeno.Preplakala som v noci..dlhé/blonďaté/ vlasy sme ostrihali,teraz hľadáme liečbu. A radíme sa s lekármi na Kramároch.Ak niečo zistím, dám Vám vedieť,aj inú liečbu.Mgr.Antaličová

cat

ja som toto presne mala na mandliach a v nose, ked som mala asi 8r., chodila som pravidelne k imunologicke, na posilnenie imunity som brala beresove kvapky(vtedy ich nebolo u nas dostat, len v madarsku) ale konkretne antibiotika si uz nepamatam, kazdopadne tahalo sa to so mnou asi 3r, beresove kvapky pomohli. nakoniec mi aj tak museli vybrat mandle, teraz uz ale nemavam ziadne poblemy :)

RNG

Opravujem sa , nejak sa mi do toho pletie streptokok, ked mysim za zlateho stafylokoka(staph. aureus)
Doteraz to boli hlavne streptokoky sposobujuce vazne problemy v hrdle, nose a plucach. Teraz niektore nove odrody zlateho stafylokoka su rezistentne na antibiotika a zacinaju byt pliaga po nemocniciach.

niiic

aj ja som mala zlateho s asi pred dvoma rokmi... najprv som to skusala homeopatikami, potom antibiotikami, a nakoniec som brala take kvapky na alergiu... ak by tie nezabrali tak by mi pichali specialne injekcie... u mna sa to vsak prejavovalo tym ze som mala stale plny nos...

kail

no zlaty stafylokokus nie je dobra bakteria, ale nachadza sa u vacsiny ludi ako prirodzena sucast mikroflory koze. pokial nerobi problemy, tak je to ok a nema zmysel s tym nic robit

RNG

Pokial viem, ziadna bakteria okrem probiotik nie je pre nas dobra.Ani zlaty streptokok. Skodi nam po troche, oslabuje a nici telo.
Treba ho nemilosrdne vybit a nahradit probiotikami.