Aknenormin?

davla

jankaaaaaaaaa dávkovanie by malo byť od 0,2 - 1,0 mg na kg váhy a naj optimálnejšie je 0,5 mg/kg.

Monii aj ja ďakujem

davla

Monii No tak super tak to mňa už čaká len pár týždňov a hádam sa to tiež začne zlepšovať :) Aha no tak mne zobrali krv naposledy pred 4 mesiacmi a od vtedy mi nikto žiadne iné vyšetrenia nerobil. Dúfam, že pri najbližšej kontrole mi krv znovu zoberú. No tak budem držať palce nech je to teda naozaj posledný odber u teba a nech to dobre dopadne :)

tpch1 Dávku nemám veľkú to skôr ju mám nižšiu. Beriem iba 30 mg na deň a to je vzhľadom na moju váhu(65 kg) aj málo. Ale lekárka mi povedala, že mi dávku nebude ani zvyšovať kedže mi po nich nie je bohvie ako dobre a že dlhodobá nízkodávková liečba býva účinnejšia ako krátkodobá vysokodávková tak uvidíme. Dúfam, že to zhoršovanie je naozaj iba zo začiatku bo ak by to takto malo ísť ďalej tak to fakt nie je bohvie čo.Ale ďakujem za podporuj :)

Monii

nemaš zač :) fuu tak to si už nepamätám :D ale približne ako si to počítam, tak možno po nejakých 3 mesiacoch .. brali mi krv, nejaké komplexné vyšetrenie .. všetko som mala v norme, medzi tým som ešte bola u obvodnej na 17ročnej prehliadke tak tam mi tiež brali krv, a mala som aj počas liečby v poriadku všetko, o 5 týždňov pôjdem snád posledný krát ku kožnej na krv :)

davla

Monii ďakujem za útechu :) a zatiaľ to nevzdávam aj keď je to občas ťažké, ale tak o tom vie asi každý svoje kto si to prežil. A tebe ako dlho trvalo kým ti začal zaberať Aknenormin na tých viac postihnutých miestach? A prosím ťa robili ti nejaké vyšetrenia predtým než si začala aknenormin užívať? a ak áno tak aké? vopred ďakujem za odpoveď :)

Monii

to trocha trvá, kým sa ti pleť vyčistí .. a ešte ked vravíš, že si mala veľké uzly, tak to bude trvať dlho .. máš to asi hlboko, musíš počkať, kým ti to všetko výjde na povrch.. u mňa to tiež trvalo dlhšie, ale na miestach, kde som to nemala také strašné, bolo vidno už po krátkej dobe výsledky .. držím palce, nevzdávaj sa :)

davla

Beriem Aknenormin už druhý mesiac, predtým som brala dva mesiace antibiotiká. Antibiotiká mi pleť ešte viac zhoršili tak preto som musela prejsť na aknenormin ale po ňom je to tiež iba horšie, kožná ma donútila začať brať znovu HAk, ktorú moje telo neznáša a býva mi po nej naozaj dosť zle a to som ich už vystriedala niekoľko ... Mali ste aj vy takýto priebeh čo sa týka liečby aknenorminom??? že vám nezaberal a len sa to zhoršovalo(už mám tú najhoršiu formu akné obrovské bolestivé uzly s priemerom okolo 1,5 cm a viac)... okrem toho mám dosť suché pery, oči, nos, a to nevravím o iných horších problémoch.Každý deň si hovorím, že to vzdám aj ked tá predstava byť konečne bez akné je tak lákavá, že si vždy poviem že ešte počkám a uvidím.
Skúšali ste niekto liečiť akné cez liečiteľov a na prírodnej báze??? ak áno aké ste mali skúsenosti? vopred ďakujem za odpovede