Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Herpes - neviem sa ho zbavit

damian

Ak mas nejake rady, patria sem do fora, nie na email. Niet dovod nenapisat to do fora, ibazeby islo o propagaciu nejakych produktov.

abcdefghijklmnoprstuv

dobry den..ak ma niekto problem s herpesom ozvite sa mi na 12peter1x1@azet.sk poradim vam ako sa tohto virusu zbavit

mira

Množeniu virusov zabranite, ak si v tele vytvoríte zásadité prostredie. v takom sa virusy nie sú schopné rozmnožovať a vobec prežívať.
Nejedzte kyselinotvorné potraviny, to je najviac rafinovaný cukor a všetky jednoduché cukry. Ďalej k prekyseleniu vedie hlavne maso, vajcia a rafinovaná - biela múka.
Zásadotvorné sú zeleniny surové alebo tepelne upravené menej ako 2O minút.

xennia

Damian, mne pár krát pomohlo ako ty hovoríš v tých prvých príznakoch ako šteklenie.. potrieť medom a nechať pôsobiť, a buď to pomôže alebo nie :) Damian, ty stále spomínaš to céčko, ale veď je predsa kopec potravín ktoré obsahujú c prečo sa pchať tabletkami.

damian

...ale este pred rozvynutim sa herpesu do stadia, ked ho treba liecit a hojit, je mozne ho zastavit tym, co som pisal.

xennia

!!!!!!!Ja má výbornú pomoc ktorá 100% pomáha!!!!!!!!!!!! Uvariť čaj z repíka lekárskeho najlepšie keď si ho sami v lete nazbierate a usušíte. A keď je taký mierne teplý dať ho do pohára a tak zo 10 min pohar priložiť na herpes tak aby bol namočený. Sa pekne zahojí. Zabudnite na tie hlúposti ako tie masti a ja neviem aké všeliaké hovadiny stojí to kopec korún a skutek-utek.

jajula10

caute,ja mam tiez s tym dost problemy.vkuse sa mi to tvori,este mi nezmizne jeden a uz sa objavuje dalsi,ako aj teraz.mam to od detstva,vyskusala som uz vselico,ale nic mi nepomohlo...hoji sa to aspon 2 tyzdne.a ako tu skoro kazdy spominal herpesin,tak ten nezabera absolutne.uz som mala 2x herpes aj na oku,kozna mi dala nejaku masticku,ale ani ta moc nepomohla.chce to len cas,ja som si uz zvykla.ked citite,ze sa vam herpes robi,vyskusajte na to vsetko mozne,masticky,tabletky,hocico,a ak to nepomoze,herpes sa zvacsi,nechajte to tak,kym sa to same na vzduchu nezahoji,lebo stalym chytanim si to mozete akurat tak rozsirit.