ahojte.... co je dobre na herpes? kupila som si herpesin ale vobec to nepomaha, herpes mam uz tyzden ale nie a nie sa ho zbavit, kto vie poradit co s tym? a ako to vlastne vznika a co je dobre na prevenciu proti herpesu?
Herpes - neviem sa ho zbavit
ahojte všetci, prajem Vám Krásny dobrý večer :) ... chcem sa pridať k diskusiám. Mám tiež problémy s herpesom. Už je to asi 3 týždeň čo sa mi stále vyhadzuje nový herpes, proste ešte nestihne zmitnúť jeden a už sa vyhodí druhý. Neviem si s tým poradiť, môže to byť že je oslabený organizmus a telo sa nevie dostatočne brániť? ... už som vyskúšala mnoho prípravkov, a vôbec to nechce zabrať. Momentálne používam FRAMYKOIN, a sa zdá, že je to ešte horšie, pretože sa to nejak začalo \\\"jediť\\\" ... poraďte niekto účinný prostriedok ako sa tohoto nepríjemného spoločníka zbaviť. Ďakujem a s pozdravom ostáva Miruška ;)
co tak zvysit si viralnu imunitu celkove doplnlkami potravin a tym odstranit moznost vzniku oparu a inych prejavov roznych virusov, co mame vsetci stale v tele.
Ahoj.Mne ked sa vyhodi herpes tak si hned dam 2 acylpiriny a nezvacsi sa...vacsinou... ale teraz som ho pri sebe nemala takze mam aj na hornej pere aj na dolnej,je to strasne,lebo ma 4 dni bolela cela polovica tvare. uzsom pocula o vela pripravkoch ale ziadny nepomaha. napriklad je vraj dobry aj lad si prilozit,to mi tiez chvilu pomahalo,ale uz nic,takze neviem...nastastie teraz herpesy nemavam az tak casto,ale ked uz mam tak cez celu hubu,co uz,asi sa s tym budeme musiet vyrovnat...
agojte mam vhodenu hubu mam hermes jak koon mozte mi poradit??????????????doda
Mna ked chyti herpes, vezmem bioptronovu lampu a nasvecujem 6-10 minut. Nie je to taky zazrak ako nam to propagovali, ale zda sa mi ze to skrati dobu hojenia. Asi o polovicu.
Treba preliečiť vnútra, každý herpes, infekcia, všetko vychádza zvnútra. Najlepšie sú výsledky z aloe vera. Mám s tým vlastné skúsenosti.
skuste koloidnu striebronu vodu, niekde som citala ,ze zabera.
Ahojte, ja som mala už "pár krát" herpes a zabral mi hrubý náter zubnou pastou /najlepšie bylinková ale inak akákoľvek značka/ natriete ako som spomínala na hrubo natrieť na herpes a nechať stvrdnuť potom to zmite a aplikujte opäť najlepšie večer na noc.
Ja čo som mala herpes na perách alebo v kútikoch zatial zabralo.
Herpes vzniká s infekcie /ja som si zobrala lízatko od spolužiačky bolo umyté a aj tak som mala herpes/ môže to byť aj prejav blížiacej sa choroby
/chrípka, angína, nádcha.../ objavuje sa aj po prekonaní nachladnutia.
Pomôcť môže aj obyčajná alpa, jemne navlhčiť.