Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Herpes - neviem sa ho zbavit

ambra13

herpes je vnútornej záležitosti tela, signalizuje oslabenie imunitného systému a infekčné ložiská v tele, doporučujem detoxikovať telo od inf.ložísk čo spôsobujú herpes, existuje konkretný preparát, samozrejme vitamí B komplex by mal byť u týchto ľudí samozrejmosťou, môže byť aj hliva ustricová, spirulina, hocičo čo povzbudzuje imunitu. Keď už cítite, že vas páli pera, ztrojnásobnte dávku vitamínu C a B, ale nie naraz, lebo jeden druhý neznášaju, takže najskôr jeden o hodinu druhý. Maste na herpesy neodstránia skutočnú príčinu, treba navštíviť aj imunológa.

anka

Celú pubertu a dospelý vek som sa trápila s herpesmi na perách. Bolo to niečo hrozné...ked som bola v strese, ked som mala oslabenú imunitu, ked som mala dostať krámy, ked som zjedla párky, či klobásu, proste hrozné...až dovtedy, kým som si nekúpila domáce solárko a stále, ked cítim, že ma začína svrbieť pera, tak si to ohrievam asi 10 min. 3 x denne...zároveň si opaľujem aj tvár...ak to doma nemáte, skúste solárko...to je tiež dobré a máte herpes nadobro z krku...mne to pomohlo a už sa ani nepamätám, kedy som ho mala...samozrejme, treba brať B-komplex, lebo je to aj vnútorná záležitosť a väčšinou chýbajú vit.sk.B.

amy771

cawte mne na herpes pomaha vitamín B forte dám si ho navečer tak tri tabletky a vzdy to pomoze a pomaha aj z lekarne taka mast z hada

lesslie

aspon co som tu citala na prvej strane- zvysok sa mi naozaj nechce, nazvali ste povodcu ochorenie bastardom...skuste nazov virus, je to presnejsie...virus spi v bunkach a pri oslabenej imunite (staci nachladnutie)sa prejavi bud ako herpes simplex, vacsinou na tvari alebo ako herpes zoster- pasovy opar...ak chcete casom mat ten pasovy, tak si davajte na ten na tvari pastu a podobne sracky...urcite vam dopraje "mily virus" aj pasovy zazitok...a teraz menej odborne- moja mama vravieva, ze herpes je prejav horucky, ktora mala byt v tele ako zvysena teplota ale prejavi sa na tvari, preto si ona aplikuje uz pri iernom svrbeni v mieste vzniku 2 paraleny kym ju to neprestane svrbiet a asi to pomaha, kedze uz zopar rokov nemala opar

beruska

všetci, čo trpia na herpes, poteším vás, doporučenie od včelára je propolisová masť a propolisová tinktúra, dokonca som bola pri tom, ke´d jeden zákazník-muž kupoval práve tieto veci na daný problém..

mirka5633

Ahojte... momentalne mam aj ja herpes no na nose velkosti asi 2eur a takto to mam stale vecsinou zo slnka pri nachladnuti ale aj po tazkej noci:-)) tie smejdy kremi z lekarne stoja za nic... a o lepkach ani nevravym jedinu vyhodu maju ze vam to netecie kade tade a da sa kludne jest.ja co pouzivam tak laliove lupene ale len z bielej lalie ktore nazbieram do flasticky a zalejem liehom ktori kupim v lekarni..stipe to ale ak si to date 2-3x denne za 4 dni mate od herpesa pokoj no treba to nechat na tom herpese kim to nezaschne...pouzivam aj collagen je aj specialne na herpesi ale vide okolo 35€ aj viac no nemozem si ho vynachvalit.. vyborni je aj hrebickovy olej alebo cajovnikovy olej z aromaterapie znacka Karel Hadek da sa objednat aj cez net... pouzivala som aj biolampu zo zaciatku pomahala ale lalia bola lepsia...na urychlenie hojenia je dobry aj B-komplex a viac uz ani neviem co mam doma a pouzivam dufam ze vam nieco pomoze lebo herpes nieje sranda a strpcuje nam zivot

slavek

ahojte, všetko je to v čínskej medicíne. Netreba hľadať liečenie dôsledku, ale príčiny. Herpes je malý bastard, ktorý vo vás drieme a čaká na príležitosť. Akonáhle ste oslabený, zaútočí. Vtedy budte nahnevaný, ale hlavne sami na seba, že ste mu to umožnili. Začnite pozorovať, kedy je ten útok. Je to vážne jednoduché. Keď napríklad zachladnete a musí vám byť jasné, že príde herpes, ešte v ten deň si namočte nohy do teplej slanej vody. Ihneď si nasaďte niečo na posilnenie imunity a tiež diétu s veľa ovocím a zeleninou, nech to vo vás nekvasí. To je všetko. Zbohom herpes