Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Herpes - neviem sa ho zbavit

zdena003

Herpes som mávala od mala v priemere 1xtýždenne - na pere, v ústach, v nose, na prsiach.. Pomohla mi autohemoterapia (odoberie sa krv a pichne sa do svalu - 10x) asi na 3 roky, potom sa mi to opäť pomaly vrátilo. Framykoin na herpes nie je vhodný, lebo rana mokvá a predlžuje sa hojenie. Mne sa osvedčila tea tree silica v kombinácii s levanduľovou (čajovník dezinfikuje, levanduľa hojí) a osvedčilo sa mi Labio od MIRRA LUX - je to bylinková mastička. Dnes mávam herpes cca 2x do roka. Zdravím, prajem úspešný boj s potvorou

Spike

Zdravím. Mne pomáha cibula, vždy ked ma začne svrbiet pera , ked citim že to ide tak prekrojim cibulu a potriem si nou to miesto ..ked ho už mám tak to nepomáha. Vtom prípade ho vždy natriem "hojivím zázrakom" ten mi to riadne zvlhčí a potom zvlhčím kusok vaty švédskymi kapkami a tie mi to zas riadne vysušia ..tak to robím asi den 3-4x a na treti den som už čistý :)

lienka1

Ahoj,aj ja mam problém s Herpesmi akurát ich mam po celej spodnej pere a je to strašne bolestivé. Ja som už vyskúšala veľmi veľa mastičiek a vodičiek a vôbec mi to nepomohlo.A čo mi naozaj pomáha je mastička Calcium.

Pauluska

Zdravim vsetkych herpesakov :))
dnes rano som vstala a pozriem, aha herpik :(
mne najviac pomaha masticka VECTAVIR, naozaj za 3 dni si nebudem pamatat,ze som nieco mala...teda dufam, lebo minule to tak bolo...

agikkka

Ja mám tiež skúsenostie s herpesom ale keď ja ho mám tak ho mám aj 2 mesiace
odporúčam si kúpiť v lekárni olejček herpik je to s výťažkom cesnaku a pomohol aspoň mne

gramblava

ahojte ja som mala rovnaký problém, teraz touž trošku ustúpilo,väčšinou som používala tea tree olejček,nejak velmi nepomohol. potom propolisovú tinktúru, herpesin, alpu... až ked som
zacala brat b-komplex forte a Centrum, tak po pár dňoch ustúpil...
No keďže som počula že sa mi môže objaviť hocikedy, tak teraz len čakám...
Herpes je krutý...

emulienka

Ja osobne som tiež mávala častý herpes. Spúšťačom bol hlavne stres a vyčerpanosť. Imunitu mám mierne zníženú, tak mi imunologčka pred pár rokmi nasadila lieky. Necítila som sa dobre a tak som ich dobrovoľne vysadila. Minulý rok som sa na radu švagrinej vybrala k jej homeopatičke a môžem povedať, že som urobila dobre. Samozrejme výsledok sa nedostavil hneď za týždeň. Dnes je to pomaly rok, čo som nemala herpes. Prežila som jeseň, jar, stresy ohľadom uzávierok a herpes sa neobjavil.

sebastiano

ja mam herpes skoro stale niekedy aj 4x do mesiaca(tea tree ,herpik,herpesin ,B komplex nepomaha),neviem co dalej ..ale k veci
Chcem sa spytat co je pravdy na tom ak si dam zobrat krv z ruky a pichne sa znovu do nohy,pocul som ze to pomoze.Je to tak??Mate s tym niekto skusenost?? DAKUJEM

mira

ahijte dobre je si kupit cesnakove kapsule s olejom a vitazkom z cesnaku to je dobre ked uz je tak si natierat a nenapuchne to a nevysusa sa to.