chudnime spolu

tiňuška

volajú sa Penbene, tie sa najčastejšie predpisujú na angínu. Ale inak ja mám angínu asi po prvýkrát v živote a dúfam, že aj posledný, nič moc. Pijem len čaje, a džusíky, však už som aj schudla nejaké to kilečko, tak aspoň to ma teší, len škoda, že nemôžem jesť ani piť mliečne výrobky a veľa kyslého, čiže ovocia, takže som skoro o suchom.a mám 19

lianka

ano chodim na vysku :o)antibiotika a ako sa volaju?....jooj moje male....snad ta to rychlo prejde,ake mas priznaky?a kolko mas rockov?;o)

tiňuška

no tak to je OK, že si to vyhlásila takto verejne, že pozývaš všetkých :)
no hej, užívam, rovno mi dala antibiotiká, nie som moc rada, ale čo už. Tie antibiotiká obmedzujú všetko možné, aaaach jaaaj. Ty chodíš na výšku, že?

lianka

myslela som baby,ktore tam chodia pravidelne,ze ani tiez uz neochodia az tak casto....ale to nie je pravda,ja sa zvyknem pytat aj na ine ked tam niekto pride...takze vyhlasujem,ze kazda ma u nas otvorene dvierka :o)ano,bola som chora,ale uz je to lepsie,od pondelka idem znova do skoly....nie,ze by som sa tesila,ale trosku sa uz doma aj tak nudim :o)))aj uzivas nejake lieciky?

tiňuška

no možno je to tým u vás, že vy ste tam už také nejaké zohraté, že keď si to niekto prečíta, tak má pocit, že tam už nemá nejaké otvorené dvierka a keď sa nejak pokúsi, tak potom si nejak uvedomí, že sa stále pýtate len jedna na druhú a tak... :(
No teraz som pre zmenu chorá ja, to ty si bola teraz niekedy chorá, že? Prepadla ma angína a to som myslela, že je to len niečo ako nachladnutie, no smola. A ty čo ako?

lianka

moja,v pohodeee:o)ani k nam do temy abby nechodia uz az tak casto ako predtym :o(ale dufam,ze budu,lebo naozaj je prijemnejsie chudnut,ked sa navzajom podporujeme :o)a ty sa ako mas moja?:o)

nanulienka

Takze holky, ja som sa vcera prezrala, zjedla som 3 cokoladove tycinky, taku som mala chut na sladke, hihihi.. ale buduci tyzden si dam trojdnovu ocistu kuru :) a pokracujem chudnut... podpora je super... ja som vcera aj dnes bola cvicit aerobic.. a uz si citim svalovoci... uz mam 2 kg dole, ale neviem, ci to este trva po tom vcerajsku :) kto ma ICQ, skype alebo cosi podobne... mozme tade komunikovat...

tiňuška

Lianka...ja som nemala nič na teba. Ja viem, že na téme "od zajtra!!!" fungujete super a určite vám to ide, ale mala som na myslí, že v tomto fóre "chudnime spolu" by sa to malo tiež trošku rozbehnúť a baby, ktoré napísali, by sa mali ešte viac podporovať.
Fakt nič akože na teba, prepáč ak si to tak pochopila.

lianka

tiňuška...odkedy sem chodim a navzajom sa s babami podporujeme,schudla som 4 kg a dufam,ze to bude dalej pokracovat :o)chcem sa totiz naozaj lepsie citit a chcem,aby mi lepsie sedelo oblecenie,ktore mam v skrini.naozaj je dolezity pitny rezim,to som si uz stihla vsimnut...chcem schudnut takych cca 10 kg...mozno aj menej uz,kedze 4 som schudla :o)uvidim,len naozaj dufam,ze toto uz bude natrvalo.tak si drzme navzajom palce:o)

tiňuška

Ahoooojte, no ako si tak všímam tak moc sa tu nepíše. Babule, musíme sa rozhýbať, ak xeme chudnúť spoločne, tak musíme ťahať ozaj spoločne.
A myslím si, že je to sqelý nápad písať čo sme zjedli a kedy a či cvičíme a pod.
Viete ja závidím tým, ktorým stačí schudnúť len tých 5-6kíl aj keď si myslím, že tiež to nie je ľahké a možno je to dokonca ešte ťažšie ako keď potrebuje niekto zhodiť nejakých 15kíl. Ale vezmite si napr. mňa ja som ten typický príklad čo potrebuje ozaj schudnúť minim. tých 15kíl. A najhoršie na tom je, že akurát teraz som chorá a nechutí mi ani moc jesť a nemôžem ani hocičo jesť pretože beriem antibiotiká, takže sa musím obmedzovať aj mliečných výrobkov, aj ovocia aby sa mi neprekysličil žalúdok a tak. Ale pravda je, že som schudla už nejaké to kilečko.
Takže kto xete sa pridajte a budeme sa vzájomne podporovať. Veď xeme "chudnúť spolu". No nie?!