caute.takze rozhodla som sa ze od zajtra zacnem chudnut.dufam ze sa niekto ku mne prida spolu nam to pojde urcite lahsie...:DDDD
od zajtra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jeeej uz som lienka;0)))))hej,hej nefalsovana cinska je len v restike..mnaaam,este aj doma mame zabalene papanie;0)ale ja uz vazne nebudem dnes,nevlazdeeeem;0)))inak velmi sa mi paci nase chudnutie,take zdrave;0)
chiiiiiiiii...to je moj vyraz vo vyssom leveli hej slecna;0)))))no ja musim sladke,ale urcite menej ako predtym..a aj ste uz schudli kocky?mna este musite za to kilo a pol pochvalit;0)))
qiu...to aj ja..nevies recept?zaplatim kolko chces;0))))
heeejj,,aj jaaa tiez nepijem sladke a nepapam 3 hodky pred spankom presne:)
len uz asi zacnem neprijmat sladke ani vyprazane ab som trosku bola vo vyssom leveli:)
ja som bola s mamou,len tak sme sli na veceru,obcas tak chodievame;0)aj s priatelom chodievam,ale ja vacsinou zjem viac jak on;0)ale v poslednej dobe papam menej a dodrziavam najma to,ze nepijem moc sladke a nepapam 3 hodky pred spankom;0)
ok tak od zajtra;0))))
ciinaaaaa mnaamm,,neuveris,ale spoliu s pizzou je to moje najsamoblubenejsie jedlo:) a s kym si bola hm?:)
ja som si dala akoze na veceru asi 400g makovych buchticiek s mliekom:D:D:D alezajtra uz zacinam seriozne vazne no:):):):
dakujem chiii;0)mala som chinu,taku dietnejsiu...mesko a rezance a polievku;0)ale vsetko som to nespapala nevladala som;0)
ja som chcela ist dnes plavat,ale ked som sa uz chystala obliekat spomenula som si,ze dnes je plavaren zatvorena..ale najblizsiu dobu pojdem;0)