od zajtra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sonija

ahojte cajocky moje kwasne:))..no dnes nam mama objednala pizzu na veceru,velmi som nechcela,ale nutila ma jest,radsej ani nebudem vraviet co som snou spravila neskor:((
a mozte mi nieco o tom cajiku povedat??nazov,kde ho kuupim??v lekarni??a cena??:))lianocka dakujem,tak snazim sa :)do konca mesiaca chcem schudnu 5 kil,:)

lianka

ahoj tinuska:0)neboj nie si sama s vahou vacsou ako vyska-ja som na tom tiez podobne:0)ale to sa prave budeme snazit napravit a pekne pomaly najma,aby nam to ostalo,jo?:0)
chiiiiiiii....niee nepapala som v noci potom uz nic ani sisky,az rano som ich zjedla:0)dnes som mala naozaj velku chut na sladke,to bude asi tymi nervami v skole,takze dnes som to asi velmi nezvladla:0(ale nevzdate sa ma preto,zee?:0)slubujem,ze od zajtra naozaj znovu vazne pokracujem v diete-chiiiiiiiii ja som predtym skusala ten caj,nie velmi ucinkoval,lebo aj tak mi stale nechutilo pit ho dookola,ale od zajtra ho zacnem znova pit,lebo si ma navnadila,dakujem ti:0)ano,viem,ze sa tesis na priatela,prajem ti,aby si si uzila cas s nim,o com vsak nepochybujem:0)))
a sonicka....chvalim ta aj za ten ubytok,sikovnucka:0)
chiiiiiiiii...potom das vediet ci ucinkuje reductil:0)
inak moje drahe,zistila som,ze si musim lepsie rozdelit cas a naozaj sa snazit este viac papat pravidelne,lebo skola mi zabera vela casu a aby to nedopadlo ako minule rok,ze som v skole sotva jedla a vecer som to potom dohnala...tak to teda nie.nic take nebude:0)
cez vikend idem prec,takze nebudem pri nete,ale budem na vas mysliet kazducky vecer,drzte sa:0)hned ako budem moct,tak vas potom pridem skontrolovat:0)
do konca buduceho tyzdna by som chcela schudnut 3 kila...dufam,ze sa mi to podari:0)aj ja vas mam rada:0)ahojteee

mici

no mala som pred chvilkou velku bagetu :((

ale zajtra uz si nedam nic take.

ach len to hovorim stale.

asi zacnem zase stou rozlisovaciou dietkou.
lebo ta fakt pomaha.

chiiiiiiiiiii

ahojteee moje fesandyy.:):):)
ja som akutrat prisla zo skolyckyyy,,ale vecer tu asi nebudem,lebo mi pride lasocka,tak sa nanu moc tesinkaaM::):)
LIANKA- no moja,ja s astavim o co hces ze si tie sisiky nakoniec zhamala ci nie??:) hihci ja akurat odolavam lebo tu mam princessky a to somu moje oblubene,ale dnes sa stretavam s typkom co mi ma predat reductil tak optom zacnem riadne a posilka cvicenie a reductil to vezmem do ruk chichci::)
BABY,,,MAM VAS RADAAA.:):):):)

sonija

tinuska pod medzi nas,rady si ta prichylime ze je tak??:)a budeme sa navzajom podoporovat a dodavat si sily..neboj sa,kazdy spravi buum ale nadruhy den sa postavy a sup do to opet:))ja som schudla z 52kil na teraz som sa vazila a mam 50,9 no nic moc mi to na vahe neubralo ale aspon nieco,aj tomu malu sa tesim
a tymto zdravim aj ostatne statocne bambulky ako sa vam darii??

tiňuška

Ahojte baby, náhodou som sa sem kukla a našla som vás, naozaj každá chudnete? a darí sa vám? aj ja by som xela ale stále a stále nemôžem sa do toho nejak dostať, už mi to aj drží a potom, že búúúm a potrebovala by som naozaj schudnúť, veď posúdte, mám síce výšku 180cm ale tá vaha s tým nie je moc v pomere, je to 86 kg. Viem, na tej výške to možno až tak nevidieť ale keď si spomeniem, že asi 4 roky dozadu som pri tej výške mala 69kg, tak to znie oveľa lepšie. Nepomôžete mi???

lianka

ahojteeeeee holky;0)az teraz som sa dostala k netu,mala som totiz super spolocnost...uuuuuu;0)a cez den vela povinnosti,ale aspon vecer som sa odreagovala trosku;0)zajtra zasa skoro rano do skoly...achjaj,aj dnes som to tazko vydrzala v skole,vela hodin sme mali a labaky a kadeco,ale teraz sa uz tesim do postielky;0)
co sa tyka diety.....dnes sa mi az tak extra nedarilo...bageta,siska,tycinka.....takze sa pripajam,tiez som hriesnica-znova od zajtra;0))))
ahoj mici,aj ja ta vitam medzi nami;0)a aj teba sonia,budeme sa aj nadalej podporovat vsetky;0)
chiiiiiiiiiiiii...ako vies,ze aj ja lubim bebe dobre ranooo?;0))))najradsej mam kakaove alebo to zelene mnam;0)ale zasa mam aj male vitazstvo...tu vedla mna na stole su 2 sisky plnene cokoladou a posypane cukrom a ja im odolavam;0)
chiiiiiii...urcite to dnes dobre dopadlo v autoskole,si sikovna ved si nasa;0)))
tak ja sa na dnes lucim kočandy moje mileee;0)))bru nocku prajem,sladke snicky a zajtra krasny uspesny dnik;0)a dajte vediet co a ako;0)