od zajtra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lianka

nestuduje,pracuje,len ja studujem;0)jasne,ze nevadi,ze nepozeras;0)))ktovie co pojde po ruzovej zahrade....mam na nieco chut,na takeeee thrilerovske ako vcera vecer bolo;0))))idem sa kupkat ajoj mojaaaaaaaaaaa a drzkaj sa a uzi si to zajtra,tak ako ja;0)papaaa

chiiiiiiiiiii

fuuu to jea nepozerkaam nevadii?:)
som sem dosla aby som si poriadne oddychlaa,,lebo uzz odpadavam tak som tu taka vypatlosena :)
a kde priatel studuje?:)

lianka

nevadi,jasne;0)ale tu ta nikto nespozna neboj a do hlbky netreba ist,len zakladne veci;0)
dnes nejak casto neukazuju mojho doktora v telke;0(

chiiiiiiiiiii

fuu zlatiicko len ja nerada takto na verejnosti rozzoberam vztahyy,,aleee sme spolu skoro rok a pool ale viac tu uz npoviem ak nevadi::)

lianka

no ja som zvedava,lebo dnes sme podobnu temu rozoberali v skole-vztahy a tak,tak som navnadena an tuto temu;0)a kolko ma rokov a ako dlho ste spolu este chyba;0))))ked povies,ze 3-4 roky tak ma dnes uz slak trafi;0)))

chiiiiiiiiiii

ty zvedavcec.:):):)
nooo necminku mam rada uvidim ale ze aka bude na yvyske fuh:)
prriateell aach toho ja zboznikujem::):):) nooo vies o sme celku casto,nouvidime ako to bude cez skolu teraz:)

chiiiiiiiiiii

Vjes coo bola som tam est ezatial len 2 krat ale zatial sa daaa musim uznat a zajtra mam nemcinku tak som uuuplne zvedavaa.:):)):)
a ti je upeerr budes maa laboratoriovat??:)